Humor

3-0

2011/12/04

Vilken tråkig hockeymatch i lördags. Visst var det kul att HV tog poäng men spelet var inget som direkt imponerade. Största behållningen var i sista minuten när norrmannen i Linköping fick ett riktigt psykbryt. När till och med domaren åkte i isen, ja då höll nog varenda kotte andan på läktaren. Det blir nog inte så mycket mer hockey för den spelaren på ett tag.

Skulle heller inte vilja vara i ledningen för LHC heller, de har det tufft nu. Besvikna supportrar och eftersom jag nuförtiden är så himla insatt i hockey kan jag meddela att LHC:s ledning är kända för att vara lite ”upnosed” och istället för att se till att fylla på med eget spelarmaterial underifrån så köper man spelare utifrån för dyra slantar.

Förövrigt tycker jag också att man ska återinföra polotröjor på tränare och annat löst folk som står i båset. Det var mycket snyggare än dagens vita skjortor.

Nu njuter jag av HV:s seger och längtar till nästa lördag när jag ska få se dem igen. C har lovat mig en egen HV-halsduk och jag ska komplettera den med en fin huvudbonad. Det är dags att komma ut nu som en fullfjädrad HV supporter.
C håller på Brynäs så det kan bli spännande framöver!

Nu ska jag slänga mig ner i köket bland kastrullerna. Ska laga rikligt med biff så det räcker till måndagens lunch. Har ätit ute både i torsdags och i fredags, vilket innebär att jag missat en massa avsnitt av ”Emmerdale Farm”…

Måste nog ta min medicin igen…hör ju själv hur nördig jag är …

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam