För alla

Åh denna Zlatan

2012/11/15

Jag har idag konstaterat att jag är Zlatan! Hur tänker jag då?

Jo, för det första har jag haft bajsikletas hur många gånger som helst – utan ett stort mediapådrag, tack och lov. Kanske beror det på att det aldrig hänt i TV4 (ännu, ska nog tilläggas).

Vidare har jag satt den i krysset. Inte så värst många gånger men visst har det hänt.

Sedan har jag växt upp i Rosengård, Malmö.

Vidare är jag rund som en boll. Har en rejäl näsa faktiskt och är inte heller särskilt snygg i hårband.

Undrar om världens bäste fotbollsspelare vet att det även finns en Queen Zlatan?

Visst är han bara makalös denna människa som lyckats utveckla sin talang till något som hela världen får ta del av. Jag är djupt imponerad av denna man som fullständigt skiter i jantelag och annat fjant utan bara är, just Zlatan!

 

Nu tror jag C ska få ta på sig sina fotbollsshorts från 1979 och köra några sköna moves  med sina lätt avdankade, men ack så sköna fotbollslår. Själv ska jag ta på mig rollen som tränare och svida om till en snygg träningsoverall, fukta en frottéhandduk och smiska han lite lätt på rumpan. Absolut, absolut (som Zlatan skulle säga).

Gud så man kan busa till det med enkla medel en vanlig trist höstkväll i november ♥

Passa på att titta in hemma hos Zlatan nu när ni ändå är inne i fotbollssvängen!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam