För alla

Allah vi barn i bullerbyn

2013/05/23

Idag fyller min älskade Emil i Lönneberga 50 år! Hans hyss var verkligen på en helt annan nivå än somligas hyss idag. Tänker då på stenkastning, brandbomber och annat helt för jävligt som händer i Stockholmstrakten just nu.

Men låt oss nu njuta av den lilla busungen i Katthult som trots allt hade ett hjärta av guld.

Emil begrundar

Så mycket hyss men så fina träskulpturerna ändå blev!

Nu jädrar

Nähä, nu får det räcka! Den här gången var det faktiskt inte jag!

Kan inte låta bli att upprepa lite smått och gott från ett tidigare inlägg med Astrid Lindgrens underbara karaktärer.

Alla vi barn i Bullerbyn
Jamen snälla, här bor det till och med barn i mellangården!!!

Lisa bor med sina bröder Lasse och Bosse och föräldrar i Mellangården.
Tillsammans med sina kompisar, systrarna Britta och Anna, Olle och hans lillasyrra Kerstin drev de runt på sitt sommarlov med bland annat kräftfiske. Detta innebär att de var ute på natten, utan flytväst vid ett vattendrag och troligtvis utrustade med ficklampor. Hade de suttit på ett LANparty (för ev. retards: Ett LANparty är ett temporärt, ofta en spontan samling av ungdomar som samlas med datorer som tillsammans kopplar ihop sig i ett gemensamt nätverk ”Local Area Network” = LAN, med syftet att spela olika dataspel), hade drunkningsrisken varit minimal.

Ibland tillbringade de även nätterna på höskullen och var ute på nattlig spaning efter Näcken. Det här ju för fasen snusk på hög nivå! Vad som händer på en höskulle vet ju varenda människa och lägg därtill att leta efter en naken gubbe med perversionen att sitta naken vid ett vattendrag och spela fiol!!!

Emil i Lönneberga
En liten pojke som förmodligen led av ADHD eller faktiskt kanske var så härligt vild och kreativ som barn kan vara om de inte tvingas in i en given mall för tidigt. Hans bästa kompis Alfred som hela tiden badade naken med lille Emil i sjön. Alfred, din fuling …

Hur var det med Emils pappa då egentligen? Med tanke på hans utbrott där han handgripligen tog grabben i örat och låste in honom i en snickarbod? Pappsen hade nog behövt lite terapi med aggressionshantering.

Krösa-Maja som skrämde skiten ur ungarna med sina förfärliga historier, skulle hon inte mått bättre av ett äldreboende och lite daglig stimulans med pärlplattor tillsammans med nedkissade blöjor?

Sedan har vi den förfärliga Kommandoran som snodde all julmaten. Var detta egentligen inte en förtäckt bordell? För var det inte så att män och kvinnor samsades i fattigstugan och låg tillsammans i sängarna?

Pippi Långstrump
Vem lämnar en tösabit ensam hemma i en villa? Hur funkade uppvärmningen i detta hus? Fick hon släpa tunga säckar med pellets eller kom det en miljöfarlig oljebil med jämna mellanrum och fyllde på? Var sket hästen hon hade inomhus och var sket apan? Tänker främst på detta med metangaserna.

Lägg därtill att farsan levde loppan på söderhavsön Kurrekurreduttön, där han var negerkung!

Hennes otroligt töntiga kompisar Tommy och Annika, som även var syskon och alltid var tillsammans. Hur naturligt är det?

Fnissmödisen till fröken (Plussiluskan) som verkade gå på droger som gjorde henne ”stissig”. Självklart att Pippi höll på med droghandel, hon hade ju en hel kappsäck full med pengar och Plussiluskan var såklart en kund.

Hujedamej säger jag bara…

Men vi närmar oss sakta men säkert sanningen…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam