För alla Frisk eller Sjuk Humor

Äntligen semester!

2012/07/25

Nu är arbetslägret definitivt stängt och nu är det [typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]SEMESTER[/typography] !!!!

Huset fyllt med ungdomar, en hund och C som äntligen har monterat bort rollern från armen. Gänget dök upp igår och tjoff och hej så var gräset klippt, hundgården monterad och taket rensat från mossa. Det var glädje i kubik!

Avslutade med helkväll på bryggan så idag är alla lite mosiga men som som tur är finns det kalla pilsner, även idag. Ikväll står äldsta sonen för middagen som enligt hans sambo är så gott ”att det knullar i munnen”. Så skönt för mig och C som äntligen får njuta av vår investering.

Den håriga prylen vill bara bada hela tiden och har fullt tjå i trädgården med sina bollar. Har dock varit ute på en egen promenad idag men som tur är upptäckte grannen det och jag behövde inte leta ihjäl mig. Företagsam hund må jag säga.

Vi har det så bra så jag nästan inte tror det är sant. Imorgon tar vi bussen till Helsingborg och turar en sväng till Danmark, avslutar med lite Helsingborgsfestival och sedan ansluter ytterligare en gäst.

Får nypa mig i armen för jag fattar inte att jag får ha det så här himla bra! Funderar på om jag skulle göra som hundar gör när det blir lite för mycket – det heter överslagshandling och kan ta sig uttryck som att de slickar sig i ändan eller bara rusar runt.

Vet inte om jag ska slicka mig i röven eller bara rusa runt i trädgården – oavsett vilket så skulle alla i det här gänget tycka att det är helt normalt!

 

Mina underbara söner som igår döptes om till Gupta och Ranelid. Obs! Gupta är till höger i bild.

 Sonen och söta blivande sonhustrun!

Bästa DJ som är en fena på hundgårdsbygge och elektricitet samt gillar söta ”kärringdrinkar”!

Knubbsälen njuter med sin C på bryggan och inväntar världens godaste fisksoppa. Tillsammans med ett gott glas rött – funkar skitfint till fisk!

 

Klart slut från södra Sveriges trevligaste trädgård. Vill inte vara någon annanstans just nu, vill absolut inte ha ett endaste mer av något – allt är perfekt! Okej, visst skulle en fettsugning sitta bra men inte just idag!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helene 2012/07/25 at 23:47

    Ser helt fantastiskt ut! Å vad mysigt med bägge sönerna på besök. Jag kommer snart!!!! Kramizar

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam