För alla

Är det så konstigt att många lider

2013/04/15

on_the_toilet_sm_nwmVarför är jag så himla dum som läser de förbannade bilagorna som medföljer våra så kallade kvällstidningar på söndagarna för?

Inte konstigt att paniken slår till mellan varven. Räcker med första sidan på en bilaga för att få blodstörtning och skenande puls.

[typography font=”Lobster” size=”22″ size_format=”px”]Så fick vi våra lyxiga sovrum! [/typography]
Vi älskar flera gånger i veckan och är så puttinuttiga!

[typography font=”Lobster” size=”22″ size_format=”px”]Socker – så skadligt är det[/typography]
Herregud, ett helt gäng sjukdomar radas upp och känner jag efter så har jag nog en släng av dem alla. Till och med frukt innehåller ju socker. Vad fan ska man äta?

[typography font=”Lobster” size=”22″ size_format=”px”]Mästerkockvinnarens asiatiska kycklig och lax[/typography]
Ja men vänta, är det inte socker i något där? Laxen kanske har smaskat i sig en Donut eller så har kycklingen moffat smågodis i sin tristess?

[typography font=”Lobster” size=”22″ size_format=”px”]7 pärlor i vackra Rom[/typography]
Hur fasen ska jag hinna resa? Måste ju hinna blanda min egen sockerfria musli, andas rätt, yoga, älska flera gånger i veckan, ha ett klanderfritt hem med vårens trendigaste kaffekoppar. Eller kan vi fortfarande dricka kaffe? Kanske bättre med grönt te?

[typography font=”Lobster” size=”22″ size_format=”px”]Slipp stress och värk![/typography]
Andas dig lugn på 5 minuter. 6 enkla övningar att göra hemma. Jaha, när då? På arbetstid går ju knappast, eller ska det ske när jag kommit hem på kvällen och ska tapetsera om, sy mina egna kläder, älska passionerat mellan långkoken på spisen? Är det inte hög tid att tänka på julklapparna? Så man kan stoltsera med hur präktig och välplanerad man är.

Sedan börjar man bläddra och då hittar man Familjen Käck som inte bara tillverkar all sin mat själva utan också sina egna kläder, tvålar och salvor. Hur jävla mycket salva kan det gå åt i en familj? Hela familjen lider väl inte av skorv eller?

Sedan har vi manspanelen som förvisso kan vara rätt rolig att läsa och det beror ingalunda på idioterna som skickar in sina frågor utan på de raka svaren som levereras av:
Leif GW Persson, Robert Aschberg, Pigge Werkelin och Marcus Birro.

Herregud, de måste ju dö av skratt mellan varven.

Exempel på urdumma frågor från läsarna:

– Min man har varit otrogen 17 gånger. Ska jag skilja mig eller inte?

Mitt svar: -Nej, stanna kvar för fasen och se om han inte kan komma upp i en jämn och fin siffra som tex. 50.

– Jag har nätflörtat, nu vill min fru läsa mina SMS.

Mitt svar: -Åh, vad konstigt? Hon kanske anar en uggla eller skata i mossen.

– Min man super och slår mig. Han har gjort det i tio år. Ska jag lämna honom?

Mitt svar: -Ja, vad fan tror du? Att du ska vakna en dag och upptäcka att han har blivit en from liten Bamsefar?

Som tur är finns det rätt mycket korsord i slutet och vill man spetsa tillvaron ytterligare kan man alltid kolla in ”Fråga om sex”.

Kul fråga alldeles nyligen.

– Hur ska jag göra när jag har hemorrojder och min nya man vill ta mig bakifrån?

Mitt svar: -Ja, har han inte lyckats få klasen i näven ännu så är det nog dags att vända upp arslet och få det gjort. De har ju liksom en tendens att finnas där på väldigt många människor. Har man sedan klämt ut ett gäng ungar så är risken väldigt stor för lite bihang ”in the backyard”

Herregud, varför skriver man in till en tidning med sådana frågor? Har man verkligen ingen kompis att ventilera saken med?

Verkligen inte konstigt att gemene man mår allt sämre med tanke på allt vi ska leva upp till.

Har ju förvisso aldrig gillat ”lagom är bäst” men ibland så känns det rätt behagligt med det uttrycket. Så kämpa på därute med alla krämpor, träning, sund matlagning, tvåltillverkning, och allt annat som gör oss så friska och framgångsrika. Har du lite skorv eller hemorrojder så kämpa på med det också. Vill till att vara en riktig ”superman” mellan varven för att orka stå emot alla intryck som fullkomligt pumpas i oss dagligen.

images (1)

Eller ge dig själv en kram och säg högt till dig själv – JAG ÄLSKAR DIG!

Kram kram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam