För alla Humor Resor

Återfall i shoppingträsket

2012/05/29

Shit, nu hände det igen…

Återfall i spontan-shopping-träsket. Vem kan motstå Kaffe & Creams underbara kollektioner? Jag säger bara Lekerydskiosken i Lekeryd. Låt er inte luras av namnet, här finns det grejer! Ca 15% under riktpriserna på Kaffe & Cream. Under tiden man shoppar kan man fika, spela på lotto, hästar eller käka glass. Med andra ord kan ”sugar-daddy” hänga med och hala fram degen…

Nu känner jag mig riktigt töntig som lägger upp bilder på mina nyinköpta ”outfits” men det är väl såhär ”riktiga” bloggare gör? Men jag lovar på min scoutheder att det aldrig kommer att läggas upp bilder på dagens outfit!

Isåfall fick jag nog gå upp klockan 04.00 för det där med tekniken tar en sabla tid och med tanke på hur mycket kaffesump jag finge tugga i mig skulle det bli ohållbart i längden.

Vill också att ni ska veta att det aldrig är någon fara att vara nyfiken och klicka på annonserna som ligger på min blogg. Alla har jag själv godkänt och här hamnar inget jag inte kan stå för. Däremot kan de innehålla erbjudanden och annat smått och gott. Vill dock betona att eventuella inköp betalas inte av mig, eller? Får nog stämma av detta med min datasupport…

Tänk ändå vad roligt det är att lära sig nya saker. Tror också att det är nyttigt för ärtan att få lite att bita i. Funderar på om jag inte skulle ta en kvällskurs i ”mäkleri” också. För mina försök som kopplerska har misslyckats totalt. Förlåt alla kära vänner som jag försökt tussa ihop med varierande resultat, ty jag vete icke vad jag gjorde…

Handen på hjärtat, även om man gärna vill vara en fin människa som ser till det inre, när det gäller ”blinddates” och första intrycket så är det ytan som räknas. Följande saker på en man anser jag aldrig funkar – oavsett promillehalt…

• Urtvättade chinos som är uppdragna så man anar att det luktar armsvett i fickorna. Brukar också innebära att kulpåsen delas upp i olika läger alternativt får slagsida.

• Oputsade skor med snedgångna sulor och av märket Rieker, Ecco eller i värsta fall en snikvariant av dem samma.

• Armsvett och dålig andedräkt – såklart.

• Vita tubsockar i sandaler.

• Foppatofflor oavsett hur välfylld plånboken är eller vilken bil objektet i fråga äger. Finns inget som motiverar detta på en vuxen karl, någonsin. Här kan aldrig promillehalten spela in heller.

•  Nariga läppar.

• Långa naglar, spelar ingen roll om de är rena. Absolut värsta är lillfingersvarianten, vad används den där vidriga nageln till? Smaka av såsen, killa lite i trånga utrymmen? Vanligt förekommande till långa lillfingernaglar är en fet BMW.

• Kalsonger med y-front, om man utav en händelse nu skulle råka gå på efterfest söderut.

Listan kan göras lång och för min egen del i tidigare liv har det räckt gott med lite” yvigt” näshår…

Usch, för en kort stund kände jag mig lite elak – men så gick det över!

Ha en underbar kväll, det ska jag. Nu ska jag jag inte spontan-shoppa på flera dagar!

Kram kram

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nettan 2012/06/01 at 08:00

  Du glömde One Piece på vuxen karl:-)

  • Reply Tjockatantenistan 2012/06/02 at 15:04

   Helt riktigt men tycker du inte det kan vara lite gulligt? Åtminstone om det uppenbarar sig inomhus. Tänker mest på kulpåsen som kanske kan må bra av lite fritt spelrum 🙂

  Leave a Reply

  Protected by WP Anti Spam