För alla

Att äntligen få landa

2017/07/31

 

 

Efter tre veckors semester – åh ljuvligt…

Nä, jag har inte tuppat av, bara behövt att samla ihop mig själv och bara få vara. Äntligen börjar jag känna mig trygg och kan mer och mer släppa blicken i backspegeln. Vågar se ut genom framrutan och börjar känna igen mig själv igen.

Tror aldrig jag längtat så mycket efter semestern som i år. Första veckan åtgår i vanlig ordning till att lära sig att vara ledig utan tider att passa, och våga slappna av i hjärnan. Några jobbgrejer hänger i vanlig ordning med första veckan och det jag har kunnat fixa har jag fixat.

Sedan kommer det i vecka två den sedvanliga paniken! Herregud, jag är ledig och måste ju hitta på allt det där jag aldrig hinner annars! Nu har ju inte vädret varit det bästa och jag har verkligen njutit av de typ fem soliga dagar jag haft. Struntat i trädgården, städning och annat som ett kontrollfreak ägnar sig åt. Jag har njutit!

Av härliga vänner

Poolparty med skumpa, gott snack och diverse galenskaper.  Åh vad jag INTE ångrar att jag den dagen lämnade det jag skulle städat och strukit, gräset jag skulle klippt och den där jävla rabatten som jag skulle rensat redan i våras.

Diverse småplock i solen som kan pågå i flera timmar, utan större besvär.

Tillsammans med godingar som gillar exakt samma sak och oavsett hur länge sedan man träffades så tar man bara upp tråden där man senast lämnade den och bara njuter av stunden.

Såklart är det gott med grille!

Om man sedan har förmånen att få njuta av en egen kock vid grillen och själv kan sitta på sitt fryntliga arsle gör ju inte saken sämre.  Nåväl, vi visar vår tacksamhet på olika sätt…

  Den onde, den gode och den fule

Vem är vem? Snacka om levande charader… Men så vansinnigt befriande och roligt.

Simskolan

Ja, simskolan var en ruggig upplevelse. Skitkallt, blåa läppar och vips var man 8 år igen. Ja, fast sedan blev man ju raskt 51 år igen. För inte fan fick jag skumpa på simskolan när jag var 8 bast…

Kommer faktiskt inte ihåg om jag fick röka men tror knappt det.

Sedan kom ölbilen

Inte bara party

Såklart har jag tagit mina stunder för eftertanke och lugn, totalt lugn. Utan dem kan jag inte andas. Älskar havet och min tacksamhet för att jag äntligen bor vid havet är obeskrivlig. Man får aldrig glömma att det faktiskt finns drömmar som slår in.

En vecka kvar

Härligt, lusten att pyssla runt lite har plötsligt återvänt. Tog mig någon dryg timme, svordomar och svett men till slut fick jag den jävla toalettsitsen på plats. Har rekord i fula dassitsar och det rekordet tänker jag hålla livet ut, så då kostar det lite också. Den ordinarie hållaren för skithuspapper behagade lacka ur så för att slippa borra i kaklet, vilket förmodligen hade gått käpprätt så fick jag en annan idé. Rätt fiffigt om jag får säga det själv, och det får jag ju!

Nu ska jag njuta av min sista semestervecka. Träffa min goa sörra och svåger i veckan och gå på konsert som jag trodde var ZZ Top men det var visst Toto…

Förhoppningsvis får jag tillbaka min egen mästerkock till helgen också och längtar efter hans version av ”Harlem Chowder”.  Det är skitbra att man fick barn tidigt. Dels kan man ju umgås med dem utan att behöva byta blöjor och sedan har de också väldigt snygga kompisar. Som bekant gillar jag ju inte fula människor.

Men det jag ser fram emot mest denna veckan är något i en helt annan klass. Så underbart…

Kram kram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam