För alla

Att behålla vansinnet

2007/03/20

Vad kul att vi fick lite vinter igen! Precis vad jag önskade mig allra mest. Helgens väder var så underbart med tanke på att den tillbringades utomhus både lördag och söndag. Lördagen var dock lite mesig då det efter morgonens ihållande regn blev lite solsken. Söndagen däremot höll en riktigt god klass med regn, kastvindar och en härlig kall, rå vind på eftermiddagen. Vätan fick verkligen möjlighet att tränga in genom kläderna – ordentligt.
När man känner att nu klarar jag fan inte mer är det faktiskt en fördel att bli lite förbannad och tänka som så att regna på då, blås lite till, ge mig då, vad fasen jag är redan blöt, mera regn!
Vissa dagar när man känner redan på morgonen att kaffekoppen slinker ur händerna, man tappar mackan och naturligtvis landar den med pålägget neråt, alla runtomkring är griniga, billåset har frusit, ja listan kan göras oändlig. Dessa dagar hjälper det iallafall mig ibland att bara resignera och tänka att ja, vad fan kör på, jag skiter i vilket. Låt taket rasa in, jordbävning, översvämning, otrevliga kärringar i mataffären, griniga gubbar med griniga miner och långfingrar i vädret i sina bilar – inget bekommer mig, det kan bara bli värre. (Lite mensvärk på detta är verkligen en superbonus).

Hursom helst, trots vädret var det en kanontrevlig helg. Min ludna kompis skötte sig jättebra på alla sätt och vis. Vi spårade, körde uppletande samt lite allmän miljöträning, att bara vara med nya människor och nya hundar. Alltid kul när man tussas ihop med folk man aldrig träffat förut. Jag är ju specialist på att fantisera ihop vilken typ av människa någon kan vara. Så jag lyckades under helgen fantisera ihop en gammal ungmö, en flata samt en bibliotekarie. Alla var dock trevliga och hundarna likaså. Om några veckor har vi en helg helg med bara sökträning.Har inte vågat tala om hemma vad den kostar ännu…Funderar för fullt på hur jag ska servera den ”lilla” bomben…Men all kunskap är ju bra och är inte alls tung att bära och undersökningar visar ju att om man håller på att lära sig nya saker hela tiden så hjärnan är aktiverad så håller man sig ung och pigg!

Ha en bra dag, det ska jag!
Kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam