För alla Humor Resor

Banan och Helium

2012/05/13

Banan och Helium. Åh, en sån dag!

Vilken eftermiddag i Huskvarna Folkets Park och Barnens Festivaldag. Kunde ju räknat ut med arslet och en bit krita att Sean den förste banan inte skulle uppträda kl 14, men se den tanken dök aldrig upp. Alltså var vi på plats väldigt mycket för tidigt…

C hann äta sig igenom samtliga ställen där det fanns något att tugga på. Jag och syrran konstaterade snabbt att här fanns varken öl- eller Jägermeistertält, inte ens ett glas Rosévin i solen var att tänka på. Lyckades få en köttbullsmacka där någon glömt ett hårstrå mitt i mackan – sådant kan få mig att kräkas.

Funderade på att göra en ansiktsmålning, har alltid velat ha morrhår men ingen annan i min ålder tände på det upptåget.
HV-spelare på plats som skrev autografer, men de är ju i regel tandlösa och jag vill absolut inte bli påmind om mitt eget tandlösa helvete för några veckor sedan.

En helt underbar dansgrupp, Streetgrounds från Jönköping framförde ett par nummer och jag är ju ingen specialist på just dans men visst måste detta vara lite mer än genomsnittet?

Men till slut kom han då äntligen – Sean Banan! Underbart och min favorit är fortfarande ”Ett gott nytt jul”. Han har ett fint budskap i sina låtar och allt går faktiskt ut på att alla ska se sitt eget värde, alla är lika mycket värda oavsett hudfärg, oavsett om man är tjock eller ful. Självklart tjänar han väl en slant också…

Nja, personligen vill jag ju ogärna omge mig med fula människor.
Det finns snygga människor som är fula därinne och då föredrar jag ju snygga människor som  även är snygga därinne.

Nej, allvarligt talat – en människa kan vid första anblicken se ful ut men sedan lär man känna den människan och då kan det plötsligt bli den vackraste människa man någonsin mött. Kan också vara så att statusen ful även förblir ful…

Hursomhelst, nu är det bara att spana efter nya arrangemang där det delas ut gratis ballonger fyllda med Helium! Tyvärr lyckades vi bara få tag i en ballong, kom på försent att det faktiskt är skitkul att andas in Helium och sedan prata som Kalle Anka. Nu fick vi dela på en ballong och det var lite för lite. Försökte sno en ballong från en unge på vägen ut men hade inte hjärta när det kom till kritan.

Tänk vad härligt det är när man har småbarn i sin närhet och få vara sådär extra barnslig – legalt.

Nu avslutar vi en härlig helg med lite grill på balkongen och soffmys med fotasmek. Tänk vad lite solsken och Helium kan göra!

Kram kram

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frodig Husmor 2012/05/15 at 11:23

    Är helt övertygad att du är skitsnygg i morrhår!!! O lite heliumjamande därtill så hade du varit en löpekatta personifierad!
    Nu fick du emellertid nöja dig mä en o annan jamare – men de är inte fy skam de heller…
    Kram från en lanttant till en stadstant

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam