För alla

Bilkörning

2013/01/26

Man är inte alltid en bra bilförare eller ursäkta – jag är inte alltid en bra bilförare. (Inte använda ordet ”man” när ”man” egentligen relaterar till sig själv).

Svintrött i eftermiddag när jag parkerade arslet för att ta mig alla milen ner till mitt älskade Skåne. Detta är slutet på Sverige och borde nog som en härlig människa sa idag, vara ett eget land.

Vi har Skåne – sedan har vi sverige. Ja, jag är helt såld på denna del av världen.

 

Inte det inlägget ska handla om utan hur man som trött bilförare kan göra för att pigga upp sig.

När man redan innan Markaryd har dragit i sig en kaffe, vaniljmunk och en påse Gott & Blandat (fast jag egentligen bara gillar de söta lakritsarna som ser ut som små rör), har petat hela näsan ren och håller på att dö av trötthet! Vad gör man då?

Kör med rutorna nere, flyttar runt arslet i hela sätet och försöker sitta på alla möjliga olika ställen i bilen utan att släppa kontakten med gaspedalen. Drar ner värmen i bilen till ”Low”, sjunger, ringer till alla möjliga (som inte behagar svara för de vet att jag bara är ute efter dem för egen vinnings skull). Kör en egen fistävling, inte svårt med tanke på en hel påse Gott & Blandat, men ack så tråkigt utan medpassagerare.

Ja, jag gjorde även det fula och det mest förbjudna man kan göra i en bil idag.

Fan, är jag så busig mellan varven att jag nästan storknar…

Funderar på om lustgas kan vara något man kan koppla in? Eller går det under droger?

Kom fram till slut iallafall med allt i behåll. Åh så underbart skönt. Att få kliva in i ett kallt hus, dra igång brasan, åka ner till min älsklingspub i hela världen – Glöd. Äta en god kvällsmat och bara få vara. Med en sambo som nyser och snorar men inte alls är sjuk! Han är inte som andra karlar för han gnäller INTE när han mår lite kasst. Heder åt en sådan man!

Vilken sabla tur jag har. Har varken en hund eller karl som är som många andra, men som är precis som jag vill ha dom! Håriga, knasiga, förutsägbara men ändå inte, busiga, glada, älskar Höganäs, och det allra bästa av allt: 

De finns i min värld och det är de som gör att jag håller mig vaken hela vägen till Skåne, en del av sverige. 

Säger det igen: Enda gången en skåning svettas är när han äter!
Tror fan att jag älskar detta land – Skåne!

 

Kram kram

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam