För alla

Bli en vinnare

2016/03/31
omslag1

Sture Koo är en riktig vinnare

Ni vet den där underbara känslan när man vunnit något oväntat och kan unna sig…

Nu kan det vara just DIN tur att vinna ett presentkort från Nagelhörnan i Höganäs. Kan användas till antingen naglar, fransar eller produkter. Sedan några veckor tillbaka är de även diplomerade öronhålstagare och jag tror att de även kan göra hål i näsan om man så önskar. (Personligen har jag fullt upp med att hålla reda på de två hål jag redan har i näsan).

Det du som tävlande behöver göra är att svara på följande fråga: – Vad består en nagel av?

 

päls1

Tävlingen pågår fram till och med 15/4-2016.

Gå in under fliken längst upp på sidan ”kontakta mig” och fyll i de uppgifter som krävs. I meddelanderutan skriver du ditt svar.

Vinnaren kontaktas via mail eller telefon så se till att du lämnar rätt uppgifter.

Helt klart kan även killar tävla. Vill man inte utnyttja sin vinst själv, så kan ju vem som helst räkna ut med arslet vilka pluspoäng man erhåller när man lämnar över ett presentkort till sin käresta.

fanny1

Repetition: Vad hittar vi under fliken längst upp? Jo, kontakta mig! Där fyller du i de uppgifter som krävs och i meddelanderutan skriver du ditt svar – vad en nagel består av.

fanny

 

Förutom de duktiga nagelterapeuterna Emma, Fanny och Anette har skaran utökats med fransstylisten Natalie. Du hittar henne på Instagram  (@thehandyqueen), när hon inte befinner sig på Nagelhörnan i Höganäs.

 

natalie

Fransstylisten Natalie. En störtskön tjej som verkligen brinner för sitt yrke.

frans2

Jag var hennes första kund hos Nagelhörnan. Bakfull som ett ägg men med lite mixade volymfransar kände jag mig plötsligt tillbaka i matchen igen.

frans1

emma

Det kan ju vara lite småjävligt mellan varven att bli äldre. Allt på kroppen har ju en tendens att attraheras av jordens dragningskraft om man säger så. Allt strävar nedåt förutom tandköttet som irriterande nog flyttar uppåt…

Att då kunna unna sig lite små lyxiga vardagssaker som definitivt lyfter humöret är så härligt. Det är roligare att trumma på tangentbordet med lite färgglada naglar. Så mycket trivsammare att inte se ut som en överkörd bajskorv när man tittar sig i spegeln på morgonen. För att inte tala om den tid man sparar på att inte behöva lägga på lager efter lager med mascara för att sedan inse att man liknar Mona Sahlin. Hujedamej – det är verkligen skräck på riktigt!

Tävla nu mina vänner, även ni som inte bor på orten. Kanske Kullabygden blir ett härligt utflyktsmål till sommaren och då är det bara att kliva in på Nagelhörnan och inkassera sin vinst.

Önskar alla lycka till och kanske är det just DU som i slutet på april har den här ljuvliga känslan i kroppen…

Kram kram

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam