För alla Humor

Borta bra, hemma bättre

2013/01/06

Tänk vad skönt det är att få komma hem  till Sverige. Det första man möts av är kylan, men så mild och snäll den var, åtminstone på Arlanda.

Sedan kommer man hem med resväskorna fulla av skitiga kläder och i dessa är såklart spriten varsamt inlindad i. Sedan kommer de underbara vännerna. Hela hallen förvandlas till ett ”Nasareth” och jag röker som fan under fläkten (rökelse),  Jag plockar upp alla gåvor, letar efter de tre vise männen, klänningar och tunikor svävar ut över hela hallen. Jag tycker mig se  C som svävar över min rökelse med ett flin.  Eller så åkte han till ICA Maxi för att köpa ett gäng fläskfilé,  för nu blir vi många.

Ingen indisk mat på många veckor, allt som hänger ihop med den maten får mig att bajsa ner mig, vare sig jag vill eller inte.

Herregud vad skönt att vara hemma, alla underbara människor som firat jul – utan mig, och överlevt!

Jag tackar Gud att jag får komma hem efter två underbara veckor med mannen jag lever med och älskar, ända in till  benen i min kropp, och får mötas av vänner som jag har längtat efter.

En har kärleksproblem, någon annan är nyopererad, någon är bakis – men det är mina vänner! Nu är jag sådär äckligt tacksam som jag kan vara ibland.  Sedan har jag ju mina söner som jag alltid är stolt över!

Till våren får dom sin julklapp, en hel helg med  mammi och plastipappi och alla sina ”brorsor och syrror”.

Jag säger bara tacksam, för allt jag har och det liv jag lever. Kärlek, omtanke, omsorg och en stor portion av humor!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam