För alla Frisk eller Sjuk Humor Resor

Bra fart på den sillen

2012/06/24

En midsommarhelg till ända med mycket regn – tack och lov såhär i efterhand!

Fredagen var helt underbar med C på golfbanan och jag det håriga kreaturet tillbringade några sköna timmar i skogen. Sedan blev det soffan och bok för att framåt kvällskvisten dra till goda vänner för traditionsenligt midsommarfirande med alla dess tillbehör. Förutom god mat och dryck ingår såklart regnkläder och myggmedel.

Det var en ordentlig fart på den sillen må jag säga för hem kom jag med en muskelbristning i ena låret samt en rejäl stukning av ringfingertån (tån bredvid lilltån). Till och med lite huvudvärk men det kanske berodde på gräddfilen?

Så nu har jag haft soffan fastlimmad i röven under dagarna två och med tanke på vädret så har jag inte lidit nämnvärt. Nu är det bara att kurera sig till nästa fest men då ska jag ta det lugnare med sillen…

Ha en skön söndagskväll och vill man ska smaska på något gott såhär i regnrusket rekommenderar jag Mormor Magdas glass. Känns till och med lite nyttig utan en massa konstiga tillsatser. Vanilj och kakdeg är två av mina favoriter, än så länge…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam