För alla

Den håriga prylen

2008/01/21
hjack_1245_1200920651_920173Den håriga prylen har nu uppnått den digra åldern av 16 månader och är en väldigt rolig och intensiv varelse.
Vi tränar sök, skydd, spår och lydnad. I den närmaste framtiden ligger ett mentaltest i mars samt ett BH-prov (ja, inte på mig utan på hunden) = Behörighetsprov kanske under våren. Beror på hur mycket tid jag orkar och kan lägga på lydnaden.
Hon är faktiskt ganska söt och i ögonen ser man den lilla ”djävulen” glimma till emellanåt.
Friröntgad på höfter och armbågar och hittills inga andra besvär som tvingat oss till veterinärvård.Jag är sååååå nöjd!Fattar ni att jag försöker hitta på alla möjliga andra saker att blogga om som inte rör min Orbitrekk? Okej, jag erkänner, den är inte utsliten men idag, idag ska jag använda den.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam