För alla

Djupa funderingar

2014/06/12

thoughtsIbland har jag mina djupa funderingar som jag helt enkelt måste pysa ut. Jag kommer ju att spricka annars.

Varför är det på detta viset?

• Huvudvärkstabletter, allergitabletter – skitsamma. All medicin i små papplådor. Nog fasen öppnar man alltid i fel ände, dvs. den där bipacksedeln ligger lindad om samtliga kartor?

• Har du precis målat naglarna?
Jamen klart man blir vrålskitnödig eller måste snyta sig.

• Vita kläder – javisst, supersnyggt. Men klart inte gångbart i kombination med köttfärssås eller taco. Egentligen inte gångbart med något som ska in i munnen. Tror den här färgen suger åt sig fläckar.

• Ute på lokal? Händer minsann understundom. Lång kö till EN toalett. Visst lyckas just jag att få gå in efter en person som tömt hela tarmen. Vad säger man till näste man i kön? Definitivt INTE – Det var inte jag!

• Börjar dagen med att kaffeburken slinter ur näven så kan man ge sig fan på att hela dagen går i samma klumpiga tecken. Brukar avslutas med att man tar Aceton istället för eye-remover på bomullstussen.

• Just den där månaden när man är luspank så nog dimper det ner de mest oväntade fakturor. Brukar i regel åtföljas av något fel på bilen, sjuk hund eller annat som kostar flis.

motvind

Fast det är klart, så länge man är frisk så ska man som bekant inte gnälla. Men ibland undrar man ju hur det kan bli såhär. I rättvisans namn finns det ju dagar när man surfar runt på en räkmacka och alllt liksom klaffar. Som igår till exempel när jag vann 160:- på Postkodlotteriet. Undrar vad jag ska göra med den storvinsten? Får väl nöja mig med att vara tacksam för att kaffeburken inte slant ur näven och att hunden är frisk.

Men det är klart skulle det hända att en okänd släkting har tagit på sig träfracken och testamenterat en gigantisk summa pengar till mig, så skulle det vara otroligt överrraskande och totalt oväntat. Inte så lite räkmacka över den inte.

Nej, nu får jag ta av mig funderarmössan och ägna mig åt mer praktiska ting.

 

Ha en underbar dag därute alla underbara människor. Och kom ihåg, en pissdag med motgångar kan åtföljas av fler…men det vänder alltid. Gäller bara att se de små positiva tingen som kan vara som ett litet frö i motgången…

Herregud vilket knasig inlägg! Måste nog sluta röka eller nåt.lilleinstein

Kram kram

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam