För alla

E-type och jag

2013/07/02

E-typeVilken konstig natt. Jag lyckades komma med i utlottningen: Att få träffa E-type på egen hand! Vi var 25 personer kvar till det rafflande slutet.

Det jag inte fattade var att det handlade om att E-type skulle skaffa sig en ny livspartner. Blev lite jobbigt där en stund med tanke på att jag redan har en livspartner. Ett triangeldrama är inte direkt något som hägrar för mig. Nja, nu blev det lite knivigt.

Fick kliva in ett halvskumt rum, inrett lite i marockansk stil. E-type satt på några gigantiska jättekuddar med sitt långa hår, en åtsmitande t-shirt och ett par tajta skinnbrallor som gnisslade så fort han rörde sig. Han var jättetrevlig och jag kommer inte direkt ihåg vad vi pratade vi om.

Sedan fick jag sitta tillsammans med en massa andra människor och vänta på hans val. Det visade sig att han valde en man istället!

En massa brudar fick totalt psykbryt och hela rummet blev ett böljande hav av tårar, besvikelse och ilska.Tokig

 

Sedan vaknade jag av att en fluga hade lite lattjo-lajban i min näsa. C snusade och sov bredvid och allt var precis som vanligt.

Gör en drömtydning på den drömmen den som kan!

Dröm

Fyra magiska dagar kvar till 4 veckors semester. Känns som om den är välbehövlig.

Kram kram

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bullen 2013/07/02 at 11:49

    Hahahahahah. Och jag som trodde jag hade knasiga drömmar….

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam