För alla

En god vana på G

2008/05/07
Nu har jag tränat på Orbitrekken – igen!!!
Förra veckan inträffade det 2 gånger och det ska det göra även denna veckan och kanske till och med 3 gånger!
Känns bra och eftersom det sägs att en ny vana tar 3 veckor att grundlägga så är jag ju mitt i racet så att säga.
Stackars sonen som hade sovmorgon idag och det första som möter honom på vägen till toan är sin tjocka mamma i urfula träningsbyxor (till och med färgen är oidentifierbar) stånkandes på Orbin. Enda kommentaren från honom var – oh herregud…

Har också tvingats boka en tid hos en kiropraktor. Min förbannade hälsporre vill inte försvinna och nu värker det inte bara på den fläcken utan hela hälen gör ont så in i helvete. Till och med när jag är i stillhet molvärker det. Enligt min fotterapeut är mitt bäcken och min ryggpelare sned så hon ordinerade mig igen att ta kontakt med en kotknackare. Jag är rädd! Fast tänk om han knäcker till mig och drar ut mig så jag blir längre? Det innebär ju isåfall att jag inte har så mycket övervikt…Tänk om jag går dit med mina 163 cm och går därifrån med 173 cm?
Det innebär också att pattarna inte heller är så långa om man liksom får 10 cm mer på längden på själva kroppen eller blir pattarna också 10 cm längre? Nej, vilka jobbiga tankar detta förde med sig. Finns liksom en hel del kroppsdelar som absolut inte får bli längre, tex. gäddhänget, knähänget, maghänget, läppfladdret och ögonlockshänget.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam