För alla

En kväll hemma

2017/03/16

låddaSå härligt att få en kväll hemma och vara så pass pigg att det är kul att gå loss med hammare och spik. Inte minst orka hämta stege och verktyg, fundera ut hur det ska se ut och sedan sätta ner arslet med ett glas vin och bara vara svinnöjd!

låVisst är jag kraftigt medveten om att jag nu har dragit på mig ännu mer att damma men eftersom jag är så fiffig, så tänkte jag att snart är det så varmt så då är man utomhus under de ljusa timmarna, och med lite stearinljus i mörkret syns inte damm.

Väldigt fiffigt eftersom jag är dammallergiker…

Det bästa av två världar

Ja, lite av den varan har jag faktiskt just nu. Både Småland och Skåne. Den här årstiden som nu börjar med ljusa morgnar och jag kan åka ut med den håriga prylen i den småländska skogen tidigt på morgonen, är en riktig kick inför arbetsdagen.

Ännu har inte de äckliga insekterna vaknat till liv så jag känner mig relativt säker. Så skönt att börja dagen med att vandra på stigar där jag både ridit och gått med hundar i nästan 20 år. (Ja, jag var hemma mellan varven och käkade)…

mysaDen håriga prylen är med mig precis hela tiden. Ibland känns det nästan som om hon sitter mellan skinkorna så nu längtar jag till varmare väder så hon kan vara i hundgården lite mer. Börjar bli till åren men pigg som en mört och precis lika jävlig och underbar som alltid.

Energi

Det är ett härligt ord och jag är så glad att jag börjar få tillbaka energin. Vill umgås och hitta på saker när jag är ledig. Till helgen kommer en gammal kompis och hälsar på och det ska bli så mysigt. Herregud vad vi har busat i våra dagar. Nu är vi ”nog” lite lugnare och vid fint väder på lördag så är ju en sväng över sundet en självklarhet.

Kan nog behövas med tanke på att fredagskvällen kommer att fyllas med så mycket pladder så örona krullar sig. Ett och annat glas rödvin stänker nog ner också samt givetvis god mat!

Tacksam

Det är jag verkligen. För livet, för min familj, mina vänner och mitt arbete. Just nu är det balans och då gäller det att njuta.

Imorgon är det fredag mina vänner, och en del arbetar helg och en del är lediga. Så ser det ut. Mycket kan vi välja själva och så länge man har den möjligheten så är man fri. Ibland i livet kan vi inte välja eller vågar kanske inte se möjligheterna och då gäller att fnula ut lite andra vägar som gör att man ändå kan känna sig fri.

Kram kram från en som just denna dagen som idag är så där äckligt nöjd.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam