För alla

En skön fredag

2016/11/25

kvallFredag igen. Känns riktigt skönt. Fått iväg allt som var tänkt vad gäller jobb och är så tacksam för alla duktiga leverantörer som med sin kunskap och engagemang kan hjälpa mig att sätta en riktig ”storpotatis” i land. (Den slutklämmen kom jag på alldeles själv, rätt jävla nöjd med den formuleringen).

Städat i mörker vilket innebär att allt ser så himla bra ut. Eldar i kaminen så ögonfransarna krullar sig av värmen och njuter av alla tända ljus och att jag snart ska få tända på det första ljuset i staken.

Extra glad över att en kund på genomresa tog sig tid att titta in och lämna ett par flaskor vin av en sort han vet att jag tyckte var jättegod på den lilla provsmakningen vi hade på en mässa nyligen! Han blev djupt imponerad av mitt lilla hus och ja, det är verkligen mysigt. Jag älskar varenda skavank och detta är sannerligen min borg.

Tänt var det här

Har fått upp julbelysning på terass, balkong och även i björnbärsbusken. Och det kan jag säga, så nära ett mentalt psykbryt som man är när alla slingor ska trasslas upp. Jag har dragit varenda svordom jag kan samt adderat några riktigt fina könsord också. Men nu lyser det så vackert så.

Det enda äckliga är att jag tror det bor en igelkott under min trapp (utomhus, tack och lov), för den håriga prylen vill hela tiden dit och sniffa runt. Den ska vi ta hand om imorgon för då kommer min kamrat och hjälper mig med syretältet som ska upp i växthuset. (Nä, inte döda den men den kan flytta till en annan trädgård)…

Har också pyntat ute med granris och fina röda äpplen. Jag gör verkligen allt för att dra hit äckliga saker för jag vet ju att snart har fåglarna fått span på dem och då blir det bajsa av! Som tur är sponsrar min kompis H mig med 15:- per säsong så jag kan köpa nya äpplen.

Det där med bajset får jag själv ta hand om…

Årets glögg

Har i veckan också hunnit med en utvärdering av Blossas Jubileumsglögg med smak av kråkbär. Riktigt god och har nu sörplat i mig den både kall och varm.

blossaOch i mitt tycke ska den definitivt drickas kall (rumstempererad). Jag har ju varken nötter eller russin i glöggen så den är avsmakad helt ”ren” så att säga.

På tal om…

På tal om glögg fick jag mens idag också. Det var skönt. Var ju lite rädd där ett tag. Eller nä… skulle bara förklara (mest för mig själv), varför vågen inte har åkt fram idag. (För ev. retards, man samlar på sig vätska innan detta månadens spektakel och då blir man tyngre).

Annars har jag faktiskt lyckats gå ner några kilo. Det gör kanske inte så mycket på denne kroppen men det visar iallafall på att håller jag nere på bröd och övriga kolhydrater, så händer det något. Snart är jag tillbaka på spinningcykeln också, har bara en väldigt lång startsträcka.

Jag tänker att jag ska börja i december igen, inte i januari tillsammans med alla andra tjockisar som får tuppjuck efter julfrosseriet.

tjslut

Jag kan om jag vill, faktiskt.

Nähä, nu ska jag runda av och tapetsera om insidorna på köksluckorna. Ha en fortsatt skön fredag och helg.

Kram kram

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helene 2016/11/26 at 04:56

    Du menar att du äter en ”puck” en fredagskväll. UTAN MIG!!!!!

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam