För alla

En totalt meningslös tisdag

2017/05/16

Om tisdagar i vanliga fall känns totalt meningslösa så har den här tisdagen verkligen tagit mig till nya bottnar…

Sova hos mamma i rodelställning en natt till. Har fixat lite kvällsmat till den nyopererade saken och nu tror jag bestämt att vi kan vara inne på kvällens 35:e nyhetsrapportering. Mitt huvud börjar nu närma sig en slags kokpunkt som tenderar till att mynna ut i ett vulkanutbrott.

Fantastiskt att våra nyhetsprogram väljer att belysa att vi nu tenderar till att äta alltmer med bara en gaffel så att vi kan surfa med telefonen med den andra handen under tiden!!! Vad fan är det att rapportera om i en nyhetssändning?

Nu tillsätter säkert regeringen en kommission som ska utreda andelen gaffel i höger hand kontra vänster hand. Sedan ska det väl tillsättas en kommission så att alla gafflar fortsättningsvis ska tillverkas så att alla kan äta med gaffeln i vänster hand…

Har inte sett nyheterna på länge av det enkla skälet att jag gärna vill behålla det lilla unset av förstånd som möjligtvis kan finnas kvar där innanför pannbenet.

Här sprutas det inte

Någon sköterska ska komma och ta en spruta men har fortfarande inte dykt upp. Då säger syrran lite klämkäckt i telefonen; – Men ta den du då.

Herregud, jag äter hellre min egen bajs. Jag klarar faktiskt inte att ta en spruta på en annan människa. Inte ens om jag låtsas att vi leker doktor fixar jag det. Så nu är det bara att vänta. Och vem fan skulle inte behöva ha sig en injektion?

Pollyväder

Sedan har vi ju vädret, det förbannade vädret. Kallt idag igen och lite halvmörkt och deppigt. Kostcirkeln sprängdes idag och jag trodde inte att det kunde få plats så otroligt många Polly i min mage – men det gick. Känns som om varenda plomb har fått sig en rejäl genomkörare. Tröstäta kallas det, har jag läst.

I övrigt när jag inte skrattar mig harmynt denna otroligt meningslösa tisdag så tänker jag krydda till den ännu mer och vaxa min mustasch.

Avslutningsvis kanske jag drar ut mina tånaglar också eller går ner i tvättstugan och manglar mina pattar.

Jamen, ha en fortsatt underbar tisdagskväll mina vänner.

(Det kan hända att jag har PMS besvär)…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam