Uncategorized

Ett litet hantverk

2011/11/09

Idag har jag gjort en alldeles egen grej – nämligen kaffebröst!
Doftar fräscht (för kaffeälskaren), en viss peelingeffekt, samt om man nu har en tendens att ibland svettas lite mellan bröna (har en kompis som gör det väldigt mycket), så har det en viss absorberande effekt.

Hur gör man då sina egna kaffebröst?

Först ska man skaffa sig en stor jävla kaffemaskin. Oftast finns det en sådan på arbetsplatsen. Se sedan till att hålla dig framme när det ska fyllas på i de olika kärlen i maskinen. Brukar oftast vara det lättaste momentet då ingen verkar förstå att en kaffemaskin måste fyllas på med jämna mellanrum.

Ta sedan fram påsen med kaffe, i detta fallet Zoega´s som verkligen har lite tryck i sig. Ställ kaffepåsen på en hylla som är ungefär i brösthöjd. Se sedan till att påsen är ordentligt spänd och klipp ett snabbt snitt. Då kommer kaffepulvret att formligen spruta ur påsen. I ansiket och över brösten. Otroligt eggande för en del, ca 50% av befolkningen som tycks ha en förkärlek för det som sprutar i de regionerna. (Det har min kompis också berättat…)

Det blir så himla bra när kaffepulvret fastnar i det svettblanka fejset och blandar sig med foundation och puder. Borsta sedan av kläderna ordentligt och skaka eventuella scarfes.

Upptäck sedan när du kommer hem på kvällen och klär av dig vilken underbar arom som stiger uppåt. Dela sedan lätt på bröna och upptäck hur fantastiskt lätt det var att göra alldeles egna kaffebröst!

Det jag inte rekommenderar är att göra samma sak när mjölkpulvret ska fyllas på…
Hemska tanke att komma hem på kvällen och upptäcka att pattarna har börjat läcka…

Chokladpulver – helt okej, så även espresso!

Lycka till med era egna kaffebröst!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam