För alla

Festligheter som lämnar avtryck

2013/02/19

I fredags var det då äntligen dags för det högtidliga överlämnandet av tavlan ”Life´s too short to be a Svensson”.

Under högtidliga former överlämnades tavlan till GLÖD Bistro & Lounge i Höganäs. Eftersom Skåne är ett eget land så var naturligtvis inte kungen inbjuden, utan hela ceremonin avklarades av de närmaste sörjande. (Även om kungen hade varit med är det ju inte helt säkert att han hade haft koll på vart han var).

Följ gärna kommande aktiviteter på GLÖD under våren 🙂

 Ja, sedan blev det som vanligt! Ljust och glatt och trevligt! 

De trogna trupperna från Småland med inslag av nya och gamla skåningar deltog i festligheterna fram till fyratiden på morgonen.

Så måtte den jävla tavlan aldrig återlämnas för jag är på tok för gammal för att festa natten lång.

Detta glömdes raskt bort framåt lördagseftermiddagen då det var dags att krypa i party-pantsen igen, och bege sig till Helsingborg och nattklubb 39+ på Mollbergs. Ett övermoget gäng på bussen längst bak med starköl i fickan. Det är bara såååå kul att få busa loss ibland.

Ja, den natten blev klockan halvfem innan ett trött gäng rasade i sängen.

Söndagen bjöd inte på några party-pants direkt utan gick i den stora dvalans tecken. Jag som har längtat så efter att partaja loss ordentligt känner mig nu botad för flera månader framåt. Men herregud vilken galet rolig helg vi har haft.

Förmodligen måste vi ändå vara ganska trevliga vi fallfrukter när vi ger oss ut på stråk. För alla är så trevliga och pratsjuka och stämningen blir liksom på topp.

Då får det kanske vara värt att man känner sig överkörd av en långtradare även ett par dagar senare och inse att ibland är gott nog.

Nu ser jag fram emot lite lugnare bus och tror jag ska ta och vaxa mustaschen. Upptäckte nämligen lite fjun där och än så länge har jag ingen lust att ståta med mustasch. Så nu blir det lite ont på läppen en stund och sedan blir det sängen och en god bok.

Skön känsla i kroppen dock och tack till alla underbar människor i min omgivning som får mig att må så bra!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam