För alla Humor

Fett och idioter blir för mycket ibland

2012/04/14

Om man tycker att man mår lite för bra så har jag här världens tips! Väl beprövat av mig själv idag och det är ingenting jag känner något behov av att upprepa imorgon om man säger så…

Börja redan på natten med att överdosera hostmedicinen Cocillana. Ja, hur gör man då? Skit i att använda ett mått utan halsa direkt ur flaskan. Somnade som en klubbad och har inte hostat en endaste gång sedan dess. Inte ens nu framåt kvällen har jag den minsta lilla harkling på gång.

Nä, lungorna har inte lagt av för jag andas ju.

Vaknar i morse och mår riktigt pyton. Hjärtklappning, yrsel och det känns som om jag har slagsida när jag går. Tvingar mig ändå till jobbet iförd något vedervärdigt.

Får nämligen i dimmorna på mig ett par lite för små strumpbyxor som bara vill glida ner under isterbuken. Löser det smidigt med ett par ”håll-in-fettet” byxor över strumpbyxorna för att hålla dem på plats någonstans strax över isterbuken. Över det kränger vi en tajt kjol som numera är spräckt och ligger i soporna…

I detta har jag suttit idag både på kontoret och i bilen med en känsla av att mage och pattar har suttit precis under hakan. Toalettbesöken har varit väldigt få idag och i eftermiddags efter sista kundbesöket tänkte jag nästan att det är bättre att jag pinkar ner mig innan kvällshoppingen på ICA, för jag orkar inte gå igenom hela proceduren med trosor, strumbyxor, håll in byxor och kjol en gång till.

Men jag är en stor tjej och höll mig…

Fy fan rent ut sagt, det har varit en pärs.

För att ni verkligen inte ska tro att jag är en ytlig människa så avslutar jag med något som retar mig enormt (mer än mina tajta kläder idag), och det är den där förbannade tjattenassen Breivik. Varför i hela fridens namn får han sitta och hålla hov i rätten?

Han har dödat 77 människor och erkänt detta så varför ska högerextremister (eller heter det höger-extremiteter), islammotståndare och annat pack höras?
Man undrar vem det är som bestämmer, Hitler-wannabeen eller domaren? Vad är det för fel på hans advokater som inte säger stopp? Han får ju precis vad han vill! Nej, funderar på att skicka mina infesna håll-in-byxor till honom så någon vänlig skäl kan kränga dom över huvudet på idioten.

Lider med de anhöriga och alla andra människor som behöver genomlida detta på nära håll. Är väl inte direkt någon anhängare av dödstraff men i detta fall känns det som att till och med det skulle vara för lindrigt.

Så, nu har jag fått urladda lite och kan gå vidare i livet!

Ha en fin kväll!

Kram kram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam