För alla

Filmtajm

2015/02/15

Denna hösten och vintern har vi varit riktigt trötta. Lata? Nja, kanske men är det verkligen att vara lat bara för att man behöver vila?

Nåväl, detta fenomen har iallafall dragit med sig att det blivit många timmar med film. Lite för mycket och onyttig mat har slunkit in i det där hålet placerat strax under näsan och promenaderna kunde varit lite mer frekventa och svettigare. Att ställa sig på vågen törs jag inte.

MEN idag ska vi ta tag i vårt liv och därför vill jag gärna dela med mig av en hel massa timmars passivitet så att även ni därute kan få njuta av en kropp som blir degig, fluffig och orkeslös.

Tips som verkligen funkar och är vetenskapligt utprovade

All film går att komponera tillsammans med pizza. Chips och dipp funkar också bra. Varma mackor icke att förakta och kom ihåg, allt detta går att äta i sängen. Hamburgare brukar ha en tendens att kladda ner sängkläderna lite då dressingen pressas ur när man tar en tugga. Så det gäller att hitta något som är relativt torrt och sängvänligt.

Vad som inte bör ätas i sängen är köttgryta med ris, spagetti och köttfärssås. Inte heller ärtsoppa är att rekommendera.

Favoritserier

Här kommer några av favoriterna vi plöjt igenom under våra degiga månader:

– Criminal Minds

– Body of proof

– The Mentalist

– CSI Las Vegas (även CSI New York och CSI Miami)

– Tyst vittne

– True detectives

Det mesta går att hitta på swefilmer.com och dreamfilmHD.com.

Viaplay.se, TV4play, Kanal5 kostar pengar men har ofta gratismånader som man kan testa. Kom bara ihåg när månaden är slut så du avslutar kontot innan det börjar dras pengar från kontot per automatik. Detta var den så kallade snikvarianten.

Hem till gården (Emmerdale),  är alltid en klassiker men den ingår så att säga i den dagliga lunchrasten. Riktig nördvarning men ack så avkopplande.

Ja, så nu kan ni njuta av en riktigt degig söndag. Nuförtiden funkar det ju också att få pizzan hemkörd vilket innebär ännu mindre aktivitet.

start

Jag och min C ska titta ut och njuta av regnet som gör att vi inte kan fortsätta rensa vår häck. Däremot ta en lång promenad, dela en morot och känna oss sådär himla nyttiga. Vad skönt allt känns såhär i uppstarten av DET NYA LIVET!

Alla behöver vi ibland en paus men det är rätt skönt när man till slut upptäcker hur trött man är på att just ”dega”.

Njut av en härlig söndag på just ditt vis, utan skuldkänslor! Vi är ju bara människor trots allt…

Kram kram

vår

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam