För alla

Flugvikt

2009/10/21

Nja, den tajta kjolen hjälpte väl hyfsat med tanke på gårdagens matintag. Sallad till lunch är väl ändå inte direkt något att yvas över och till kvällen blev det lite youghurt med kolhydratfattig müsli. Sedan…
….råkade det slinka ner några bitar av den nya chokladen med valnöt och nougatfyllning från Marabou. Sagolikt god…
2 stora glas rödvin samt lite jordnötter! Vilken kvällsmat!

Städade iallafall toaletten ordentligt, vattnade mina blommor, tvättade en maskin tvätt, cyklade och tränade lite lydnad med hunden innan det lilla förfallet tog sin början.

Således är den tajta kjolen även på plats idag och lunchen har precis intagits utan vare sig potatis, potatismos, pasta eller ris. Endast lite gröna äckliga haricots verts blandat med morötter, gröna ärtor och något vitaktigt som smakade skit. Till detta en Wallenbergare på ena sidan och lite Ungersk Gulasch på den andra sidan av tallriken.
Jag har inga som helst problem att hålla mig för skratt. Med tanke på att jag nu min idiot dragit igång sötsuget ordentligt, så är jag vansinnigt sugen på choklad men jag ska INTE trilla dit!

Sitter i ett Jönköping och förundras över att bananflugorna har behagat att följa mig ända hit. De jävlarna fortsättter att förpesta min tillvaro och köket hemma är fortfarande vidrigt trots att lökarna nu är undanstoppade på ett säkert ställe.

Då bestämmer sig asen för att trakassera mig ytterligare och förfölja mig till Jönköping. Såklart är de A-bananisarna som hängt på, de andra ligger i min nygjorda häxblandning i köket.

Kan det helt enkelt vara så att min ”lilla” viktökning beror på alla bananflugor som flyger in i min mun i smyg?
Ja, så är det troligtvis och det enda som återstår är nu att döda dem, en efter en…
Förklarar härmed krig och nu är det totalsanering som gäller.
Jippie kay a yeah! Die motherfucker die! Die hard….

Kram från sister of no mercy

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam