För alla

Från koja till slott

2009/07/08
Har precis varit iväg på ett slott i 24 timmar och unnat mig diverse godsaker. Jag älskar god mat i kombination med passande vin. Det är snudd på lyckorus när man känner hur väl det blandas i munnen. En kock sa en gång att det knullar i munnen. Så skulle ju aldrig jag få för mig att uttrycka mig…

Skönt att kunna ha med den håriga prylen (ja hunden alltså) och veta att det funkar. Vi hade picnick på eftermiddagen under några timmar och hon var så nöjd att ligga där på filten med oss och ljuga lite. Hur skönt är det på en skala att ligga i solen och smutta på ett glas Chardonnay och bara vara…

Träffade på en busig ekorre också. Tror han var ute efter min kropp för han var väldigt närgången. Jag är skiträdd för de små odjuren då jag blivit jagad av ekorrar förut. Nu tror ni jag har fått fyllefnatt men det är faktiskt sant.  Den lilla jävelen stack in på slottet och kollade av kakbuffén. När personalen uppmärksammade sin ständigt återkommande snyltgäst såg man fanskapet studsa lite i fönstret och sedan drog han ut genom dörren som en skållad – ekorre.

Känner mig lite hej och hå eftersom jag inte bestämt mig ännu, har jag semester eller inte? Vilka i-landsproblem jag brottas med…

I övrigt vill jag bara säga – det finns gott om saggiga män…särskilt i sommar-Sverige. Detta gör att jag bara vill skrika rätt ut!!! Snälla, även vi kvinnor behöver lite ögongodis. Tack och lov finns det dock inslag i mitt liv av osaggiga män och det är jag enormt tacksam över…jag gillar nämligen ögongodis för det blir man inte tjock av !

Ha en fin kväll!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam