För alla

Friluftsliv

2009/10/16
Hela helgen ska tillbringas ute i naturen tillsammans med hunden och diverse andra hundar och hundidioter. Inga sovmorgnar, inga sena vinnätter och inga 8-rätters menyer. Men se detta är en annan sida av mitt liv och jag bara älskar det!
Den sköna känslan framåt lördag eftermiddag när tröttheten sätter in och man är kall ända in i benmärgen. Att då få åka hem och lägga sig i soffan i understället under en filt och vila, samtidigt väl medveten om att hunden är ordentligt genomkörd. Det är då känslan av välbehag infinner sig och man får känna sig sådär äckligt nyttig och duktig.

Nu ska även min ”pojkvän” (gulligt ord) introduceras i denna världen och det sker på helt frivillig basis vill jag med bestämdhet understryka. Kommer att gå skitbra då hunden och han har skapat sig en alldeles egen relation. I soffan, vid kylskåpet, i sängen samt vid matbordet…
Klart hon kommer att vilja springa till honom för han är starkt förknippad med MAT! Men inte bara, han är väldigt kelsjuk också och så även hunden när hon inte leker haj och bits.

Nästa helg blir det däremot raj raj igen. Oktoberfest och det är klart, till maten längtar åtminstone inte jag direkt…

På tal om mat har det blivit alldeles för mycket av den varan. Har gått upp 1,3 kg på 2 veckor. Härliga, tider, strålande tider – helvetes jävla skit!!! Alltså för vilken gång i ordningen vet inte jag MEN – NU är det skärpning!
Arslet har förvisso gått i baklås igen men jag kan inte skylla på att viktuppgången beror på att jag är fulladdad med skit. Jag har ätit alldeles för gott, druckit alldeles för gott och gått alldeles för korta promenader…Annars har jag gått en hel del…

Ha en trevlig helg och jag har ett fint tips såhär i älgjaktstider:
Klä dig i mossgröna kläder inklusive huvudbonad, kan vara keps eller mössa eller varför inte ett par älghorn? Ge dig ut tidigt lördag och söndag morgon, undvik de upptrampade stigarna och ge dig ut i den fria skogsmyllan. Var lite busig och vild, göm dig lite här och där bakom buskar och träd. Tysta leken passar också väldigt bra in här, just under spontanspringet.
När det börjar smälla, undersök vad som är på gång och försök lokalisera och ta dig närmare källan. En garanterat spännande naturupplevelse väntar dig och bli inte rädd om du blir utskälld. Det är bara folk som är avundsjuka på din spänstighet i skogen…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam