För alla

Frusen, fet och frostig

2009/10/13
Jag är trots att jag mår bra inte riktigt i form ändå. Hmmm, det lät precis så konstigt som det faktiskt är…
Känner mig så trött och får ordentliga tapp under dagen och får helt enkelt knoppa in några minuter då och då. Vidare är jag sugen på att äta hela tiden. Då menar jag sugen på precis ALLT!!! Pizza, godis, choklad, glass, pommes frites, smörgåsar – ja allt utom just det som jag borde äta.

Fryser också konstant och det spelar ingen roll hur mycket kläder jag än byltar på mig, så fryser jag ändå – ända in i benmärgen. Fingarna står rätt ut och så även andra vitala kroppsdelar och det är ju kul i och för sig men jag vill inte frysa mer nu!!!

Jag vill just nu vara smalare och gärna på väg till Indien. Det ena är inte så långt borta, det är värre med det andra…Förbaskade skit att just jag blev en sådan glufsfia!

Ha en trevlig kväll. Själv ska jag ge mig ut med hunden och äta luft…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam