För alla Humor Resor

Gääääääsp…..

2012/05/28

Varning! Varning! Batt low, batt low…

Varmt och skönt imorse men ack så trött. Efter en kopp kaffe och ögonlocken fortfarande kändes fastlimmade i nedåtgående position funderade jag på att äta lite kaffesump ett tag för att se om det möjligtivs kunde kicka igång systemet.

Helgen var väldigt intensiv och sommarhusköpet är inne på fas två. Exakt hur mycket pengar finns det i madrassen? Det snurrar i huvudet och spänningen är på topp. Vill vi, vågar vi? Miljonär var jag tydligen inte, såvida det inte är tryckfel på min spelbong. Förbannade hästar, ska man behöva köpa en egen travhäst också för att det ska bli bra? Jag och C är iallafall parhästar och har enats om att en liten skallskada lider vi nog båda av.

Tänker ändå som så att alla som har köpt sommarhus har gått igenom denna fas. Man tycker det är mycket pengar fast jag vet att det är ett kanonköp på sikt.
Är det nu dags att bli en farmor som vaggar runt i trädgården brun och skrynklig. Som torkar snoriga barnbarn, byter blöjor, sticker till glasspengar och skrubbar nypotatis på verandan till lunch? Cyklar ner till havet med duschkrämen i cykelkorgen iklädd  nopprig morgonrock och risig krullpermanent. Som lyssnar på P1 i köket tidiga morgnar och väntar på att alla ska vakna så det förbannade snortorkandet och nypotatisskrubbandet kan börja om igen?

Undrar om detta kan klassas som katastroftankar?

Tänk om jag sitter med en drejskiva mellan benen nästa sommar och gör allsköns alster som jag sedan ställer ut i trädgården under Keramikfestivalen? Kan se hur C släpar på tunga säckar med lera eller vad fan man nu har för deg. Iklädd rutig flanellskjorta och kakishorts. Svettig och rynkig med valkiga nävar efter allt kånkande och en plånbok tjock som en bibel efter alla svartaffärer bland buskarna när mina alster går åt som smör i solsken.

Detta måste verkligen klassas som katastroftankar.

Måste nog stänga den tanken nu och låta tiden ha sin gång. Köpet är ännu inte igenom på långa vägar och oavsett vad som händer så kommer jag aldrig att  ha krullpermanent iallafall.

Ha en mysig kväll, nu ska jag fortsätta läsa” Buzz”. Anders De La Motte´s fristående uppföljare till ”Geim”. Oerhört bra och man vill bara läsa mer och mer…

Imorgon ska jag vara pigg som en mört (hur pigga dom nu är)?

Kram kram

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helene 2012/05/28 at 21:37

    Natti natti tjockatantenistan jag håller tummarna för ett köp av sommarhus
    kram

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam