För alla

Glory hole

2013/05/05
bild

Lite början på stämning över min kommande ”dagbädd” utomhus.

Idag har jag varit med om något kul och väldigt utmanande för samvetet. Handlat växter till trädgården på ett litet ställe där man själv plockade fritt bland allsköns blomster. Sedan ska man själv räkna ihop sina inköp och lägga pengarna i ett hål i väggen. Hmmmm…

Efter att ha packat bilen full satte jag mig snällt i passagerarsätet, (precis som en lydig och snäll kvinna ska göra), och väntade på min man. Som aldrig kommer.

Var är han då? Jo, han står vid hålet i väggen (där man ska slänga in pengarna) och tror att han äntligen har stött på ett så kallat ”glory hole”.

Min kompis Wikipedia kommer här till undsättning:

Ett glory hole är en engelskspråkig term på ett hål i en vägg mellan två rum där en man står på den ena sidan med sin penis genom hålet i syfte att ha sex med en person på den andra sidan väggen. Om personen på andra sidan är intresserad av detta sker någon form av sexakt, vanligtvis oralsex men det är även möjligt med analt eller vaginalt sex. Allt detta sker under anonyma former då man inte ser den person som man har sex med, vilket avses bidra till en del av spänningen. Anonymiteten kan vara en nackdel då risken för sexuellt överförbara sjukdomar ökar. Glory holes finns till exempel på sexklubbar men kan även återfinnas på offentliga toaletter där det finns olika bås.

Fick under varsamma former föra honom tillbaka till bilen samtidigt som jag stillsamt förklarade att vi inte vill ha några sjukdomar på löken. Sedan fick vi åka till ICA och äta en Per i Viken-korv bara för att lugna nerverna.

Hur snuskigt är det inte på dessa Skånska gårdar? Dessa ”glory hole” finns både på potatisgårdar, hos gurkodlare och även där du köper ägg.ägg

För att sedan komma till detta med samvete, och nu menar jag inte över huruvida man stoppat in sin lök i ett ”glory hole”, utan just det där med att själv räkna ihop och betala. Hur tanken svindlar om man inte ska rabattera lite med sig själv? Men nej, man mår nog inte så bra sedan. Eller går det dåliga samvetet över efter några dagar? Vem vet om jag skiter i att lägga i den där sista 50-lappen?

Hitta en plånbok full med tusenlappar. Hur tänker man? Har någon råd att gå omkring med så mycket pengar i plånboken, så har den personen också råd att missta dem. Eller tänk om personen har tagit ut en massa pengar för att just idag skulle det inhandlas något speciellt som man sparat ihop till under lång tid?

Tror att det är bra att man ibland ställs inför dessa dilemman och tvingas tänka efter hur man resonerar. När det gäller alla dessa fantastiska Skånska gårdar där du fritt plockar till dig både blommor och ätbara grödor är det ju så att någon litar på just dig. Någon har valt att ge dig ett val att vara ärlig eller inte. Så tror jag vi måste tänka oftare och lära våra barn att tänka. Att vi litar på dem, innebär att de har ett ansvar och något att leva upp till.

Mitt samvete spelade såklart mig ett spratt men jag la i de pengar jag skulle och någon krona extra. För någon litade på mig och inte fan tänker jag skita ner mitt samvete då.

Plantorna som ärligt inhandlades är nu i jorden. Ett nytt och det enda land som ska finnas i denna trädgård, förutom de små som redan är gjorda, har idag planterats. Älskade C har fått sköta de vanliga ”manslemsgrejerna” som att fixa dit stenen och gräva de värsta hålen. Båda är totalt ledbrutna efter dagens eskapader, men så nöjda! Nu är det bara att invänta hur allt ska växa ihop till en total symfoni av färger och dofter.

Yngsta sonen med bästa kompisen DJ kom på besök när helvetesgörat var klart och konstaterade iskallt; -Snyggt men ni skulle ju ha en damm där också!

Vad gör man? Älskar dom ändå och konstaterar att – ja, det skulle vara skitfint och tanken har föresvävat mig. Blir det lite långtråkigt framåt sommaren så kanske det blir en liten pöl…

Enda landet

Enda landet på hedersord!

Sedan blev det lite annat lull och det är bara starten! I krukor och lådor ska det planteras mycket mera! Som kronan på verket fick även Harley Davidson flytta in. En sällsynt vacker blomma som ligger mig varmt om hjärtat.

MC

Sportster 1200 kubik, årsmodell 2005. Körd av en knubbsäl sedan födslen.

Nu är våren här för att stanna, näsan lite rödbränd och Rosévinet ordentligt provsmakat. Strumpor av och sandaler på! Om allt går som jag har tänkt så har vi minst 4 härliga månader med värme att se fram emot. Är det inte lycka så säg?

Livet är här och nu. Ibland orkar man inte ta in det men visst är det lättare när solen skiner?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam