För alla Frisk eller Sjuk Humor

Hängbukssvin

2012/08/15

Helvetes jävla fan – när jag väl klämt in mig i skinnbrallorna för att äntligen köra lite hoj, ja då startar inte fanskapet!!!

Förlåt min lilla svarta pärla, du är inget fanskap. Det är mitt fel att du har fått stå hela sommaren och inte fått vråla ut ordentligt…

Med ledsna steg och en isterbuk hängandes över byxlinnen, var det således bara att stänga dörren och lämna den på laddning. Då säger min älskling:
– Seså, gå nu in och ta dig ett gott glas vin och en cigarett!

Vad bra för det är ju inte på något sätt rödvinet som bidragit till isterbuken. Vidare har jag bolmat idag så jag nästan självantänder. Men visst är han rar?

Känner mig som en stereotyp av kolosserna man kan se på TV, som sitter vrålfeta i en soffa och käkar glass och undrar varför de väger 250 kg! Som glatt sitter och slafsar i sig pommes med smetiga, feta fingrar som sköljs ner med litervis av coca cola – varje dag.

Jaha och här sitter jag med ett glas rött och smaskar jordnötter med smetiga fingrar…I´m bad, so bad…

Har iallafall gjort en (gigantisk) upptäckt idag. Nu förstår jag varför män har sina magar hängandes över byxlinningen, det finns ju för fan inget alternativ!
Men det är ju så fruktansvärt obekvämt. Sedan drar det ju liksom ner brallorna även därbak så det blåser kallt i stjärtskåran.

Eller så är män konstruerade på ett annat sätt därbak och javisst ja – de har ju i regel ingen röv när de kommit upp i ”hängbukssvinsåldern”.  Vidare måste detta tynga något förtvivlat på nöjes etablissemanget en våning ner, och vips har vi kanske löst förklaringen till varför just hängpung uppstår!

Vem orkar stå emot ett sådant tryck uppifrån? En sådan anatomisk konstruktion kan inte finnas. Förklarar kanske också varför den lille spjuvern i kulpåsen väljer att dra sig tillbaka när övervåningen trycker på? Inte för att jag har världens erfarenhet av hängbukssvin men så mycket har jag förstått genom media och kompisar att det brukar mer se ut som en liten knölig servett (eller änden på en korv),  inbäddad i en massa ”lull” och ”mull”.

Härliga bilder som dyker upp i skallen må jag säga!

Hursomhelst, tänker inte tipsa om några underverk till bantningspiller som ändå inte funkar. Det jag däremot kommer att göra är att imorgon tipsa om något som faktiskt funkar! Så häng med för jag tipsar aldrig om något som inte funkar! Har testat själv och är supernöjd!

Nu ska jag käka lite luft till kvällsmat och kanske jag sköljer ner det med en mun rödvin…

Kram kram

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam