För alla

Here we tatoo again

2014/02/26

Nämen, nu gör jag det igen!

Knappt en vecka sedan sista ”gaddningen” och nu gör jag det igen! Klämmer dit en liten symbol för min och C:s kärlek. Kan ju inte kludda ner fler namn på min kropp (snart vet jag ju inte vad jag heter), så jag känner att en symbol kan ju vara bra.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Såhär blev det förra veckan[/typography]

bild

Sönernas namn. Den förstfödde på höger arm (är högerhänt) och följdaktligen den andra på vänster arm. Bra när minnet sviktar i framtiden, att man har 50% chans att säga rätt namn. (Okej, det kanske redan nu skiter sig mellan varven).

Tror inte att jag har en begynnande 50-års kris. Det handlar nog bara om känslan att man är vuxen och faktiskt får göra precis vad man själv vill. Fast det kan jag ju egentligen inte svara på förrän jag fyllt 50, så ni får vänta ett bra tag till.

Sedan tycker jag det är lite kul det här med ”ålderskriser”. Är det verkligen kriser? Kan det inte vara så att man känner att man kommit till en viss punkt i livet och vill, av egen kraft och maskin, göra något?

Jag har sannerligen inte gjort allting rätt här i livet men på det stora hela är jag nöjd, väldigt nöjd. Har alltid haft ett rättesnöre som jag kallar min ryggrad. Gör det som känns bra och kvittot på hur det har gått är relationer med mina barn, vänner och familj.

Man kan inte passa in överallt, och handen på hjärtat – vill man det? Mår man inte bäst när man själv känner att man passar in? När man kan koppla av och vara sig själv? Oavsett i vilken roll man befinner sig i? För mig skulle det vara, inte omöjligt men väldigt jobbigt, att vara en person på jobb och en person privat.

Hur fasen ska man hinna med att vara olika personer? Lika omöjligt som att vara otrogen, hinner ju för fan inte ens med att vara trogen! (Tack kära Hans T för den meningen, den har etsat sig fast).

Måste säga att min kärlek till Skåne och Höganäs handlar om detta. Att man faktiskt får vara precis som man är. Självklart kan du inte bära dig åt som ett svin, inte ens här men har du inte rent mjöl i påsen så är du rökt.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Det gillar jag![/typography]

Så kanske vi alla ibland skulle tänka som så:

Fäll ner pungen och landa. Ta livet för var det är. Vi är här nu, i med- och motgång. Allas liv ser olika ut men kärlek och respekt kan vi alla känna och dela!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam