För alla

Höstajävel

2010/11/03

Vaknade såklart med nymålade naglar och det var inte alls så jobbigt att måla om dom som jag trodde.
Kallt konstaterat är Isadoras nagellack skit och YSL bäst! Det är ju kul om det sitter mer än en dag och håller för en snabb pet i näsan.
Tror att det är detta som kallas I-lands problem…

I övrigt är vädret bedrövligt och i morse kändes det väldigt hopplöst när jag körde till jobbet. Varför tycker en del att hösten är mysig? Visst, soliga dagar är helt underbara med hög luft, men hur många är dom och infaller dom oftast när man är ledig?
Nu ska vi ha det såhär jävligt länge med små inslag av snö som slaskar bort och det som stannar är grått, smutsigt och trist. Så vem finner det roliga med hösten? Måste vara självplågare eller människor som älskar att provocera.

Jag ser en fördel och det är att mörkret gör att du kan låtsas att det är städat och dammat, men det är faktiskt det enda. Lyckas man pricka in en helgdag när man hinner utanför dörren och solen är framme kan det också vara okej. I övrigt är det skit.

Väntar på en travvinst eller den där härligt spontana känslan när jag bara bestämmer mig för att nu – nu beställer jag en resa till varmare breddgrader!

Har aldrig haft en längtan efter Egypten. Så fort jag tänker på landet får jag känslan av att magen ballar ur och att det luktar illa. Men vad fasen, jag har varit i Indien och haft både magras och känt på dofter jag gärna sluppit känna, så kanske Egypten kan vara ett resmål för mig? Relativt kort flygresa, lyx till vettigt pris, sol och bad och förmodligen mat. Det börjar luta åt detta hållet faktiskt. Operation övertalning med C tror jag blir en lätt match. Bara jag gör en bra sakframställan kommer det att gå i lås.

Ja, tanken får mig iallafall att känna mig lättare i sinnet och vi får se hur det går.
Ha det så skönt i höstmörkret och här kommer några små tips för att lätta upp vardagen lite:

– Ta med dig sollampa (kvartslampa) till jobbet och montera upp vid din arbetsplats. Kom ihåg, de är livsfarliga och du blir bränd på nolltid. Använd därför solskyddskräm – på jobbet.

– Har du gott om plats, montera upp en helt solarium och sola iförd endast ett par tangastring. Vill du krydda till det lite extra, vänd dem bak och fram…

– Blanda härliga sommardrinkar redan vid förmiddagskaffet. Sno pengar ur kaffekassan och bjud friskt alla på gratis drinkar.

– Använd rikligt med myggolja som kan kombineras med myggljus. En härlig doft som säkert får alla dina jobbarkompisar att känna sig somriga igen.

– Kör lite ”after sun”. Hyr in en DJ eller spela själv från mobilen alla trevliga sommarhits som plågade oss i sommar. Vill du var lite extra sommarcool, spela Ghanas greatest sommarhits!

– Sist men inte minst, montera upp ett ställ med Foppatofflor i olika kulörer och sälj till höstpriser.

Klart slut – känner mig redan piggare!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam