För alla Frisk eller Sjuk Humor

Höstdeppig?

2012/09/04

Börjar orken tryta efter en regnig sommar? Segt att komma upp på morgonen med långa gäspningar som hänger i hela dagen? Trött och orkeslös på kvällen?

[highlight]Här kommer mina smarta tips![/highlight]

– Börja varje morgon med att inse hur jävla trött du är.
– Har du sedan ett stressigt jobb så börja redan vid uppvaknandet att ta itu med det du inte hann med igår.
– Krydda det hela med dagens arbetsuppgifter som du inte heller kommer att hinna med.
– Skippa frukosten och drick mycket kaffe under förmiddagen.
– Ät en fet och stadig lunch så du känner dig svullen och tjock hela eftermiddagen.
– Skynda dig hem på kvällen och ät en stadig kvällsmat och ligg sedan i soffan hela kvällen och känn dig som en dålig människa – för du skulle ju tagit tag i ditt liv – idag igen!

 

Nääää, så illa är det inte MEN ta ett par dagar där saker och ting faktiskt får gå på halvfart. Försök bena ut vad som verkligen är super, superviktigt och gör det och lämna det andra tillsvidare. Missar du att ringa upp någon som sökt dig, så ringer förmodligen den personen igen. Måste verkligen alla mail besvaras ”just-in-time”?

Gå inte den där långpromenaden just idag utan ta en kväll eller tre på soffan med lite god mat som faktiskt kan vara nyttig.

Ät lite glass och kolla på en bra film. Skäm bort dig med ett nytt nagellack och måla tånaglarna i någon rolig färg som du blir glad av.

Säg till dig själv att det är okej med några ”off-dagar” men sätt också en dag när du ska komma igen. Börja inte med stora mål utan ta ett steg i taget.

Nu är jag där. Nytt nagellack inhandlat, film till kvällen och absolut inte ett skit mer.

Imorgon ska jag gå upp när klockan ringer och gå min halvtimme och sedan ska jag sakta men säkert ta mig ur denna första släng av höstdepp!

Det är en stressig värld vi lever i och ibland måste man få stanna upp och bara få vara så jävla gnällig…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam