För alla Frisk eller Sjuk Humor

Hur kommer det sig?

2012/08/21
Hur kommer det sigVissa dagar kan bara vara så himla jobbiga. Svettig, fet, trött och en hund som går efter mig precis överallt och flåsar åt helvete för högt!Försöker glädja mig åt att tvättmedlet inte alls var slut, det fanns en refillpåse i lilla reservgömman. Ingen megastryktvätt utan bara lite krafs som går på en halvtimme. Snart är den dryga skitboken jag just nu läser slut så jag äntligen kan börja på en ny. Hem till gården har börjat igen efter sommaruppehållet. Har en man som älskar mig och troligtvis också ett par ungar som gör det. En mamma och en syrra och kanske lite kompisar som också tycker om mig – men jag är lik förbannat så himla ilsken!

Bananflugor, hundhår och en bil som är i behov av grovsanering då den ska säljas. Tv-serien Dallas som igår drog igång igen och bara kändes ”ansa dina fucking ögonbryn JR Ewing”.

Skavsår mellan skinkorna efter söndagens långpromenad i sommarhettan. Sugen på en krispig äppelkaka med vaniljsås – men näää, sånt ska man inte äta. Gör lite slantar av morötter och knapra i dig knubbis!

Kanske när jag tänker efter är det dags för månadens reglering? Kan man beställa klimakterie på nätet?

Lika bra att fortsätta på min ultrapositiva bana:

  • Tänd en cigarett och bussen kommer
  • Ont om pengar, hittar allt jag vill köpa
  • Bästa hårdagen, en söndag – träffar inte en käft
  • Lämnat krogen för att det är så jävla tråkigt, sedan har värsta kändisen glidit in
  • Köpt fonder som gått bra i alla tider, tills nu…
  • Sen till ett möte? Klart som fan att kundmappen ligger kvar på skrivbordet
  • Utforska ny skogsstig och har tagit med mobilen in case of totalt vilse i spenaten –  endast nödsamtal
  • Måndag, nytt liv – någon jävel bjuder på favoritkakan

 

Nej, funderar på att ta en sväng till badhuset för att svalka av mig…

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam