För alla

I juli är hjärnan på semester?

2008/07/18
En liten reflektion som slår mig var jag än befinner mig i semester-Sverige:
Var tar folks hjärnor vägen under juli? Hänger man in den samtidigt som man loggar ut datorn sista arbetsdagen på jobbet, hängs den in i skåpet tillsammans med overallen i omklädningsrummet?
För helt plötsligt kan man bete sig hur som helst!!!!
I mataffären kan man gå runt och såsa mitt i gångarna med kundvagnen à la kingsize. Jag kanske inte har lust att vänta i 5 minuter bakom någon fet äcklig gubbrumpa i urtvättade shorts. Jag kanske har andra planer för dagen så jag vill handla snabbt!
Övergångsställen, javisst är de till för fotgängare men jag måste ju för fan köra över dem för att komma vidare!!! Måste man stanna mitt på och prata med sin jobbarkompis som man träffar 11 månader om året – och varför måste man stå på övergångsstället? I urtvättade fula shorts…
Jag orkar knappt ens nämna foppatofflor…

Avslutningsvis – det är aldrig, aldrig sexigt med bar överkropp när man ser ut som ett hängbukssvin. Detta gäller oavsett kön eller ålder.

Holy moses, var är semester-Sverige på väg????

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam