För alla

I min ytliga värld

2008/04/04
Jag har nu ytterligare en sak att lägga till min lilla lista för den totala lyckan. Förutom pengar och skadeglädje så måste man väl även få lägga till en snygg bil? Det har jag ju redan så idag är jag ännu lyckligare! Nu har lyckan sprudlat i dagarna fyra och idag tror jag nästan att det får bli lite ”minishopping” på IKEA när jag ändå är i stan. Vill gärna försäkra mig om att lyckan håller i sig över helgen…

I övrigt står det maskerad och 30-års fest på programmet. Ska bli jättekul och eftersom jag ska vara toastmadame så ska jag sköta mig som en god samhällsmedborgare. Ingen blöt efterfest med mobiltelefonen i högsta hugg denna helgen. Oh no, nu är det alkolås som gäller på den samt rödvinsstopp efter kl 01.00. Så det så!
Vill väldigt gärna uppleva söndagen i upprätt kroppshållning och med bibehållen lyckokänsla från min fantastiska vecka.

Önskar er en trevlig helg och till den skäggige mannen däruppe vill jag bara be om solsken, 15 grader varmt och total utrotning av samtliga fästingar…

Fast förresten, är inte gud en kvinna? För när hon skapade mannen måste hon väl ändå ha skojat?

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam