För alla Humor Resor

I väntan på kronan

2012/05/21

En riktig skitmåndag lyckades vi få till idag. Tandläkarbesök och uppstart för en ny framtand, en så kallad keramisk krona. Under tiden den tillverkas  får jag nu gå omkring i två veckor med en provisorisk ditlimmad historia, som nog blev en aning för lång…

Ser nu fram emot två veckor där jag kan smaska på saftiga kottar, morötter och annat gott som vi gnagare gillar.

Helgen var iallafall helt underbart trevlig. Den kan dock bli lite dyr då jag har lyckats hitta ett litet gulligt hus i höganästegel som det stod mitt namn på. Gångavstånd till strand och bad, gångavstånd till hamnen och gångavstånd till trevliga kamrater. 

Här ser jag en vit segelduk uppspänd över uteplatsen, ett fräckt utekök där C kan skvätta runt med sina marinader, penslar och grilltänger. Röda pelargoner som prunkar i sina blomlådor, kulörta lampor smakfullt arrangerade i träden och en hund som kan uppföra sig och inte smaka på varenda granne.

Vi cyklar varje morgon till Mölle i arla morgonstund (absolut inte i vita badrockar, där går gränsen), äter en läcker brunch under segelduken. Ligger på stranden eller i en skön vilstol i trädgården och läser en bok. Vår fantastiska ljudanläggning spelar lite skön bakrundsmusik och Rosévinet porlar i glasen som inhandlats på någon mysig loppis. Eller kanske inte förresten. Är lite orolig för det där med loppis och sådant man ska äta och dricka ur. Kan ju faktiskt hända att någon har kissat i nåt – vad vet jag? Och just det vill jag gärna veta.

På kvällskvisten grillar vi såklart och någon har med sig en gitarr och klinkar lite stämningsfullt. Eller så går vi till goda vänner och dricker goda GT, en sväng till bryggan och socialiserar oss. Sedan vandrar vi hem i den svala natten och älskar passionerat under sänghimlen tills det värker i varenda lem.

På hösten sitter vi inne vid braskaminen i våra fleecetröjor och dricker Irish Coffé, läser Agent X9 och lyssnar på Pink Floyd ur vår fantastiska musikanläggning. Älskar under sänghimlen och äter frukost i sängen. Vandrar på den öde stranden med regnet piskande i våra vackra ansikten och självklart är jag smal!

Nja, nu vill det nog fan till att det springer in en häst eller två på V75. Bankrån är ju inte att tänka på för man får ju inte köra bil på gågatan. Madrassen är redan tömd och nästa lön är redan intecknad.

Drömma är iallafall gratis och vill man något tillräckligt mycket så brukar det lösa sig i sista änden.

Nu ska jag borsta min långa framtand och ladda inför en hektisk tisdag.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam