För alla

Idrottens framsidor och andra små hål

2009/10/19
En frisk helg med ett rikt syreintag ligger bakom mig. Observera att nu är det syreintaget som varit rikligt, inte syraintaget och då tänkter jag främst på garvsyran som finns i vin.
Det har gått så bra och hunden har skött sig utmärkt. Vi körde rapport på lördagen och sök på söndagen. Har inte kört rapport på ett år och precis som träningskompisarna så vackert uttryckte sig: -Det är ett år och en karl sedan.
Så sant, så sant och tydligen är det inga problem att byta karl eftersom hunden sprang till sin ”nya” husse utan några som helst problem. Så gör även jag – utan några som helst problem…

Bra om man har egna intressen men jag tror att det är viktigt att även kunna dela något ibland. Därför kommer såklart jag att vara en flitig caddy på golfbanan. Gå runt och dra en vagn i 4 timmar i solskenet samtidigt som man kan kolla in lite läckra lår och rumpor i svingen känns för mig inte särskilt betungande. För mig är golf och har alltid varit – se snygg ut.
Ska man heller inte anstränga sig och behöva slå kan det väl inte vara så farligt om man nu råkar smutta på lite kylt vitt vin under rundan och kanske en och annan kall pilsner?
Nej, jag ser verkligen inga problem med att dela varandras fritidsintressen ibland. Man får ju ställa upp för idrotten!

Regnet är så vackert idag och jag fullkomligt älskar när det regnar vertikalt…Man blir blöt i fejset oavett hur lång skärm kepsen än är utrustad med.
När vädret är så här blir jag faktiskt lite blöt i hjärtat också och jag bara måste dela med mig av något oerhört fint jag läste i lördags:

Vårt liv är en vindfläkt,
en saga, en dröm
En droppe som faller
i tidernas ström
Den skimrar i
regnbågens färg
en minut, bryter
och faller
och drömmen är slut

Värt att tänka på mina vänner. Lev, älska och njut! Allt hänger inte på huruvida man har en partner eller inte. Njut av att älska dig själv och njut. Vänner och familj är en viktig beståndsdel i livet och personligen vill jag helst inte leva utan partner men hellre lever jag själv än med ett rövhål. Ja, det gör man ju förvisso men det kan räcka med ett…

Lyckan, den kommer och lyckan den går. Det ända man vet är att rövhålet består…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam