För alla

Inför den stundade jaktsäsongen

2006/09/21

103665-3
Det är ju väldigt populärt att lägga ut dagens outfit så jag får väl haka på trenden. Jag kör dock en lite annan variant, såhär inför den stundande jaktsäsongen. Detta är en outfit som jag tycker passar både i skog och mark samt även på krogen. Hur tänker jag då? Jo, det pratas så mycket om att efter semestern så är alla äktenskapsrådgivare överhopade med klienter efter semestern. Alla problem som man som par kunde sopa under mattan under en varm och skön sommar kanske på annan ort, nu plötsligt i den grå vardagen gör sig påminda igen. Som man och jaktintresserad kan man då kombinera ett eventuellt klädinköp för att spara pengar (kommer gå en del till underhåll osv) med just denna dress. Bra va!
Jag tackar min goda vän Lena för denna bild och vill starkt dementera alla rykten om att detta är hennes drömprins! Hon gillar nämligen inte grönt…
Ha en underbar torsdag, med eller utan gummistövlar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam