För alla Humor Resor

Italien, Anita och jag

2012/04/26

Hur mycket kostar det att bada i Fontana di Trevi? Böterna menar jag när man doppat tårna och det som befinner sig norrut? Håret vill jag verkligen inte blöta eftersom jag hyrt peruken för dyra pengar.

Den vanliga ångesten inför att packa har infunnit sig och som vanligt skjuter jag det enorma problemet framför mig. Vad gäller badet i fontänen är det mesta fixat, en svart tajt klänning är sällan något problem för mig. Bara att glutta i garderoben några år tillbaka så är allt tajt. Peruken hyrd (även en liten toupé till C som i vanliga fall kör Comviq-frilla – han saknar full täckning).
Stora pattar behöver jag inte hyra för det ingår i mitt paket.

Ska bli skönt med lite värme, nya intryck och Colosseum, där C kommer att utöva en svettig kamp à la Russell Crowe ur filmen ”The Gladiator”.

Jag kommer troligtvis att dricka ett och annat glas rött vin, tillsammans med tillbehör som kan tillfredsställa denna lilla knubbsäl. Ge mig ett glas rött, en bit ost och lite torkad skinka och jag jag blir from som ett lamm.

Efter för många glas rött blir det mer åt detta hållet:

– Nej, jag vill inte gå till hotellet, vi kan väl stanna lite till?

– Vi kan väl Spotifya lite? Vore underbart med lite Supertramp nu!

– Snälla, vi kan väl stanna – vi kan lyssna på Pink Floyd vet ja! (Brukar funka, C:s favoriter).

– Nej, vi stannar lite till…Jag är kissnödig…

 

Den håriga prylen får inte följa med för jag vet inte riktigt i vilken film från Rom som det förekommer en hund i. Skulle vi någon gång få för oss att åka till Ryssland kan hon ju få följa med. Då kan hon få vara hunden Laika men gärna komma tillbaka efter ett par varv runt jorden. Då skulle man slippa avgiften för hundpensionatet och kunna köpa sig en riktig ryssmössa för de pengarna istället. Samtidigt som hunden skulle få sig en upplevelse lite utöver det vanliga tramset i skogen.

Nej, nu måste nog Sylvia och Marcello börja plugga lite italienska. För inte fan tror jag de har ”spraka på svenska” i Italien.

Nu ska jag förkovra mig i det italienska språket. Börjar lite lätt med att vifta yvigt med armarna och sedan ska jag fylla på med några enkla fraser.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam