För alla

Jag blir så arg

2016/10/06

the-shining-485x728Nu har jag känt mig krasslig i 6 veckor minst och varit sjuk med hela paketet – halsont, feber, snuva och hosta i över en hel vecka, alltså vi snackar 8 dagar!

Jag är arg så det ryker ur varenda hålighet på denne kroppen! Vill ha ork och kraft till alla projekt som ligger där och pyr….

Det tror väl fan att jag fattar att ingen vill vara sjuk. Det passar aldrig att bli sjuk, för inte fan blir man sjuk och totalt däckad när hela hemmet är nystädat, tvättkorgen tom och allt hänger nystruket i garderoben. Inte heller händer det när kylskåpet är fyllt av allt det som du är sugen på för stunden. Det ligger liksom inte där på hyllorna och vinkar.

Det som gjorde mig nästan helförbannad är, ingen Cocilliana.

Enligt Socialstyrelsen får man inte längre som läkare skriva ut denna hostmedicin. För den kväver hostreflexen? Hmmm, ja är det inte det som är grejen med hostmedicin – slippa hosta?

host

Jag har ändå kunnat jobba hemifrån så jag har inte legat varken arbetsgivare eller försäkringskassan till last. Det gör mig också förbannad. Alla jävla latmaskar som har kunnat jobba men inte gjort det för de har kunnat rida på systemet. Gör idag att alla som verkligen behöver hjälp från Försäkringskassan inte får den hjälp de behöver. Arg!

Arg!

Jag är så arg på hela Sverige som har kukat ur. Alla snyfthistorier om alla som flytt från kriget i ”Lakrisistan”. Alla som rider på vårt system i sverige (jag vet att google inte gillar att man stavar sverige med litet ”s”)

Jag är bara så arg!

Vet ni att nyheter vi får oss till livs är sorterade? Har ni någon gång försökt att gå ut och söka på hur utländsk media ser på Sverige? Till exempel på det vi håller på med vad gäller tex. flyktig invandring? (Tack gode gud, har fortfarande humor).

Alla siffror/kostnader vi får oss serverade på de vanliga nyhetssajterna?

Vi svenskar befinner oss i en förljugen värld. Vi matas med information där vi ska tycka ”synd” om tiggande romer, tycka synd om små ungar med mustasch som har det så tråkigt så de måste tända brasor på asylboendena. Eller de små härliga killarna som tycker det är okej att tillsammans fem,  sex stycken i grupp, att pussa, peta, pilla, penetrera en tjej för hon är snusk  – i deras värld?

Vilken härlig värld! För mig är det total anarki.

Tar hjälp av min kompis Wikipedia:

Anarki, ett begrepp som används i två olika meningar:

 1. Ett tillstånd som innebär frånvaro av härskare eller statsmakt. Beteckningen används ofta i positiv bemärkelse om det ideala samhället.
 2. Förvirring och kaos i brist på lagar  och/eller regering: en negativt laddad beteckning.

De härliga ”skärdgårdssamhällena” som finns runt Malmö, Göteborg och Stockholm. ”No go” zoner heter det och de existerar i runt 60 kommuner i Sverige idag.

Hejsan hoppsan, där lever de härliga nysvenskarna som inte fick en ”fare” (för ev. retards =ärlig), chans i livet. Har skapat sina egna lagar och slår, misshandlar kvinnor utan huvudbonad för att de är ”smutsiga”. Skjuter ihjäl varandra för de inte har visat respekt!!!.

Här hedersmördar vi utan att passera gå. Någon blev förälskad i någon som inte tillhörde en tillräckligt ”fin” familj från Afganistan, då dödar vi den människan. Helt okej i Sverige i dag.

troll

Vilket härligt Sverige vi lever i:

 • Jag tackar alla sossar, Fredrik Reinfeldt (som totalförstörde min ideologi),  och alla jävla feminister och vänsterpartister som så gärna skriker som bäst och som mest när det inte osar.

Ska bli otroligt spännande att se er alla skitrövar på barrikaderna när jag sitter på ett boende i nerpissade blöjor och en ljummen kranvatten i sugröret!

– Oj, just det, där sitter faktiskt redan ett kraftigt bra gäng med svenskar innan mig. Att inte få lingonsylt till dagens lunch är kanske inte största problemet.

Jag tänker, där det inte finns en anhörig – vem ska reagera? 

Stort tack, säger jag som entreprenör, arbetare och trogen skattebetalare. Jag fullkomligt skriker av glädje och medmänsklighet när jag varje morgon i ottan får bidra till att fler människor kan bränna bilar, utöva sin underbara religion, där jag som svensk är stämplad som rasist, för att jag säger NEJ!

Och jag lider med alla som verkligen kommit till mitt underbara land Sverige. Som har funnit en fristad och har förstått hur härligt det är att leva i Sverige. Förstå att sonen är kär i en tjej från Blekinge (och inte vilja döda henne och hela hennes släkt, åtta generationer tillbaka för det), få lära mig av deras kultur, varför de flydde och till slut mynnar det ut i samma sak.

Alla är vi för tjocka och borde banta… Inte bomba, banta…

Inte att ta på sig ett bälte med bomber och tro att man dödar i någon guds namn. Bort med moskeér, bort med allt som hotar vårt land. Vi har kommit längre än så. Bra människor är alltid bra människor, oavsett hudfärg, ursprung och religion.

Kram kram

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Veronica 2016/10/06 at 11:40

  Ditt inlägg uppskattas mycket. Och JA man blir arg och frustrerad på att allt bara fortgår.

 • Reply Helene 2016/10/06 at 12:26

  Huvudet på spiken

 • Leave a Reply

  Protected by WP Anti Spam