För alla

Jag gjorde det!

2010/08/19

Hurra! Nu är samtliga garderober rensade och det är hur fint som helst. Det har tagit mig sex timmar att genomlida detta och många gånger tänkte jag lägga av. Men jag gav mig icke!
Måste dock göra någon fiffig dammfri anordning i min sunkiga källare så jag kan flytta ner en del grejer där som liksom kan vara bra att ha…

Imorgon börjar jag jobba igen och det känns verkligen skönt att ha koll på kläder, skor och stövlar. Jag riktigt längtar efter att få ta tag i arbetet och fortsätta mot mitt mål med min underbara säljgrupp. Saknar dem alla och är glad att jag verkligen tog mig ledigt och inte har suttit och kollat jobbmail och mobiltelefon, utan verkligen släppt jobbet och kopplat av. (Det är en konst att lyckas med detta och jag är nöjd med min insats).
Detta gör att jag nu är superladdad och full av energi inför höstens aktiviteter! Mitt mantra är planering och prioritering.

Känns alltid så himla bra när man planerar inför för något, då verkar allt så lätt och man känner sig oövervinnerlig. Tänk alla söndagar när jag planerat inför det nya livet på måndag!!!!!
Redan när jag går till sängs har jag lättat 5 kg och framåt onsdag så har jag slaknat. Men hoppet mina vänner, det är det sista som dör och hoppet är en av mina allra bästa vänner!

En annan god vän är isglass. Det är inte så fett (nej, jag vet att man inte ska äta 3 om dagen…), stillar lite sötsug och svalkar framförallt från insidan. Köpte en paket med små knatteglassar i och fick tanken att såhär kommer jag att göra till mina kommande barnbarn. Shit, det kändes alldeles för tidigt att tänka så…

Ha nu en fin kväll och gå ut och gå ut i den härliga luften som tack och lov har blivit lite lättare att andas. Hösten år på stark inmarsch…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam