För alla

Jag har gjort slut

2009/01/26

I går kväll gjorde jag slut. Många år tillsammans med Micke Persbrandt var bara tvunget att få ett slut.
Varför?
Jo för att vita ögonfransar går fetbort!!!!

Såg filmen där han och Lena Endre spelar ett gift par som tillsammans med sina goda vänner (spelas av Jakob Eklund och Maria Lundqvist) umgås, lite väl bra. Det är otrohet, smärta och hela köret. Inte nog med att den roll han spelar är en mesig lite småfläbbig karl som till råga på allt lipar stup i kvarten och har vita ögonfransar!

Var tog dessa starka män som står för sina handlingar och åsikter vägen? Som gör att vi kvinnor kan känna oss trygga och vågar blomstra? Som vet varför de har fått en mun, hjärna och ett hjärta. Var fan blev ni av?

Som grädde på moset avslutades filmkvällen med den svenska vampyrfilmen ”Låt den rätte komma in”. Den var obehaglig och huvudrollsinnehavaren var en riktig snorunge i ordets rätta bemärkelse, för i var och varannan scen har han en läcker snorsträng under näsan, en så kallad 11:a.
Några riktigt läskiga överraskningsmoment också. Precis sådana scener som man helst vill undvika när man är lite kissnödig.

Ikväll är det tack och lov ”Två och en 1/2 män” på femman. Det är varken läskigt eller ger upphov till några större känsloutbrott. Bara några goda skratt och det sitter aldrig fel.

Ha en god arbetsdag och ingen solskyddskräm behövs idag heller!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam