För alla

Jag vill ha Myrr!!!!

2007/07/10

Idag är det en glädjens dag – Anticimex kommer på besök! (Tyvärr har deras genom tiderna snyggaste medarbetare slutat sedan många år men jag får vara nöjd med lite Myrr…)
Har väntat sedan förra veckan och alla som känner mig vet min paniska rädsla för insekter. Nu pratar vi Tvestjärtar också och det är sååå himla äckligt. I natt har den lurviga saken (hunden alltså) varit lite dålig i magen och jag har fått springa ut med henne ett antal gånger och på natten vill äckelstjärtarna vara ute. Panik!!! De satt på ytterdörren och trillade ner när man öppnade och stängde den. Tyckte faktiskt jävligt synd om mig själv då…

Var och kollade in hundpanget igår så jag kan få lite semester från den lurviga. Det var jättefint och rent, luktade inte snuskig hundgård och föreståndaren var riktigt trevlig. Måste kännas tryggt att lämna ifrån sig hunden annars blir det ingen avkoppling. Har inte vågat antasta mamma och pappa med hunden ännu men ska försöka smyga in henne några timmar eller någon dag så de snart är fast och även vill ha henne över natten. Det är en lång process som kräver noggrann planering och strategi…

Solen skiner för tillfället, jag frisk och mätt, ska få Myrr och har en alldeles egen motorcykel. Fan ,vad bra jag har det – nu ska jag ge mig ut och hoja lite i det vackra vädret.

Ha en fantastisk dag för det är ni säkert värda hela högen!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam