För alla

Julefrid

2010/12/27

En härlig julhelg att lägga till livets händelser. Lugnt och fint dagarna innan jul. Ingen bakfylla att yvas över på julaftonen (trots egen rimstuga med Gin & tonic) och höll till och med tiden när jag skulle hämta mamma, doppet, currysalladen och den traditionella skaldjursomeletten som man får på köpet med mamma.

Kul kväll och julklappsutdelning med både mina och C:s alla barn och de respektive som medföljde. Högt i tak med julmat och snapsvisor, tända ljus och en skön stämning. Känner faktiskt att detta var jag värd och jag har vett att uppskatta det till fullo!
Juldagen – bästa dagen. Började med att lipa till ”Willy Wonka” (Kalle & Chokladfabriken) och sedan avlöste filmerna varandra. Sov lite, åt lite god hemgjord pizza och fladdrade runt i min julklapp (en underbar kimono från Lindex). Lat, lat, lat, urlat dag…underbart!
Annandagen chockade vi kroppen med två långpromenader. Middag med äldsta sonen och invigning av ännu en julklapp – chokladfondue. Smälte Toblerone, grädde och en skvätt konjak och i det doppade vi banan, melon och vindruvor. Sagolikt!
Idag är det jobb som vanligt och jag kände mig ganska ensam på E4:an. Längtar hem till min kimono, soffan och resterna av ris à la Maltan.
Ha en underbar dag och långkalsonger på!
Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam