För alla Humor

Julklappstips

2012/11/14

JultomteKänner ni hur julhelvetet börjar krypa under skinnet?

Den goa sköna stressen över julstädning, julbak, pyssel med barn och barnbarn, julklappsinköp och vilken sillinläggning som ska slå svärmor med häpnad i år? Känner ni igen det glåmiga fejs som möter er varje morgon i spegeln, som inte fick någon sol i somras och verkligen inte nu heller?

Ångesten som ligger likt en blöt blöja på huvudet och hur tiden tickar allt fortare mot JULAFTON!!!!

Men, var lugna. Jag kan råda bot på lite av den värsta hysterin – nämligen julklappsinköpen.

Handla på Julklappstips.nu  och sitt kvar hemma och pimpla glögg.

Eftersom den där tomten totalt misslyckades förra året med mina önskningar och troligen inte kommer att infria dem i år heller så kommer här några tips som jag tycker är förträffliga:

[divider]

Vad sägs om en inspelningsbar julkula?

INSPELNINGSBAR JULKULA

Inspelningsbar Julkula

Nu kan vi spela in ungarnas glada tjut över moster Gretas hemstickade sockor och mammas glada tillrop: -Här kommer tomtemor med hemgjort julgodis i arton olika utföranden! Eller hur ungarna surar över att den senaste Iphonen inte låg i paketet eller svärmors svidande kommentarer över den gräsliga slipsen du köpt till hennes son. En och annan julefjärt kan säkert också fastna efter julbordsgriseriet som brukar brisera med ett antal saluter under kvällens lopp.

[divider]

Eller varför inte ett par fina manchettknappar

manschettknappar

Manschettknappar

till tonårskillen som snart har åldern inne för att börja flänga på krogen och dricka rusdrycker. Dessa fina manschettknappar vid namn Asprin har även plats för just lite huvudvärkspiller som kan vara bra att ha om det blir tungt i skallen och killen har bortamatch.

(För ev. retards. Bortamatch = hänger med någon hem från krogen).

[divider]

BLÅSAPA

Blåsapa

Visst ska tjejerna ha sitt också! En liten apa som blåser naglarna torra efter lackning. Äntligen är problemet löst. Vem har inte målat naglarna på kvällen, inte orkat låta lacket torka mellan lagren och sedan hoppat i säng för att vakna nästa morgon med halva täcket fasttorkat i lacken?


Mer fina tips hittar ni på www.julklappstips.nu

 

God jul!

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam