För alla Humor

Kallt utan byxor

2012/05/15

Okej, vädret – lite har du förbättrat dig men jag är långt ifrån nöjd. Så jobba på, gör om – gör rätt, annars får du med mig att göra!

Idag har jag tänkt på alla helsköna människor som finns och såklart smyger sig även skräpet in i sådana tankar. Jag börjar lista lite skräp för att kunna avsluta med det positiva.

  • Människor som gärna driver hejdlöst med andra men när de själva drabbas så är det surmulen rätt upp!
  • Man vill göra sig märkvärdigare, intelligentare och framgångsrikare än man är. Egentligen är man en totalt pantad nolla utan någon som helst insikt om sig själv. Glädjen i detta är att den normalbegåvade omgivningen snart har läst av detta och kan fnissa lite inombords.
  • När man inte kan glädjas över andras framgång och/eller lycka.

Helsköna människor är:

  • Människor som gärna hänger på när något kul händer men aldrig själva kommer med roliga upptåg MEN erkänner att de är värdelösa på att själva komma på kuligheter.
  • Som med ett skratt (eller en tår) kan erkänna att de gjorde fel.
  • Alltid har en minut eller två över för att lyssna.
  • Människor som verkligen har något att skryta över men aldrig gör det, för det behövs inte.
  • Gärna bjuder på sig själva, i med- och motvind.

Själv är jag oerhört tacksam över att mestadels vara omgiven av helsköna människor, både på jobb och privat. Livet är för kort för att springa runt och vara en torris som hela tiden försöker vara någon som man inte är. Om man nu inte är perfekt i sina egna ögon, så kan man väl hellre försöka odla sina goda sidor än att försöka sno andras sidor och sluta som en blek kopia?

Idag hyllar jag alla original som vågar stå i sina egna byxor och även alla dem som åtminstone kommit i ena benet och kämpar vidare med att försöka fylla även det andra.

Själv har jag inte dragit upp gylfen ännu men jag kämpar. Det hoppas jag även vädret gör, kämpar alltså, för att kunna ge oss lite värme – annars kommer det att sluta som för Hulken! Ilska och spräckta brallor!

Ha en underbar kväll och känn gärna efter hur byxorna sitter…utan byxor kan det bli både kallt och ensamt…

Kram kram

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam