För alla Humor

Kvinnor kan

2012/09/24

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Hur får man en man att få ett psykbryt på 30 minuter utan att tömma hans kreditkort eller repa hans bil?[/typography]

– Jag vet , jag vet!

Börja med att vara hysteriskt överenergisk, gärna en söndag när det ösregnar och ögonlocken är väldigt tunga.

Börja sedan lobba för målning!

En liten hall, det går fort. Bort med tak och golvlister i en flygande fläng. Lite maskeringstejp och sedan svabba på med lite målartvätt här och där.

(Här får ni fantisera en liten trumvirvel).

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]NU kan det roliga börja:[/typography]

Ha gärna endast en burk med färg och försök att samsas runt och i en smal dörrkarm.

För mycket färg på penseln innebär drippelidropp precis överallt. Inklusive golv, hår och kläder. Kliv sedan runt i detta med lite förtjusta fnitter då och då. Börja sedan pensla på lite andra ställen som är betydligt roligare innan du är färdig med en dörrkarm.

När du använt svampen med målartvätt för att försöka sanera lite nedstänkt golv under tiden målningen pågår – kasta sedan ner svampen i målarburken istället för i hinken med målartvätt.

Ett litet hysteriskt fniss tillsammans med ett ynkligt förlåt är faktiskt totalt verkningslöst i detta läget.

Avsluta med att kliva på penseln som ligger på en bit tidningspapper och gå sedan runt lite förvirrat innan du upptäcker haveriet.

Då säger min underbara man med kraftigt tillkämpat lugn:

– Det är bättre att du är här och fixar lite själv så tar jag ner dörren och spacklar den i källaren.

Pust…

När han sedan ska transportera ner dörren via den smala, lilla källartrappen från köket, (för utvägen kan han inte gå för det ösregnar) – ja, då får han med sig två stora kassar med tomburkar och petflaskor. Det rasslade skönt nerför hela trappan och hur det lät då får ni själva tänka er. Inte mycket trumvirvel, karuseller, glass och glada tillrop här inte…

 

Slutet gott, allting gott. Jag lever, han lever och hallen blev så bra så långt det nu kunde göras färdigt. Målarfärgen jag har kvar på tårna påminner mig om en härlig söndag då jag var full med energi!

Snart är det helg igen och jag undrar i mitt stilla sinne om han är sugen på att måla då?

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam