För alla

Kylslaget med varma tankar

2009/10/14
Idag är det underbart att sitta hemma på kontoret och jobba. Värmen är avstängd på grund av något fel som ska åtgärdas. Precis som om jag inte frös innan…
Inatt har jag sovit i pyjamas, sådana där käcka ”bäddstövlar”, en stövellik uppfinning men i duntäckematerial samt en tjock morgonrock i fleece. Sedan får vi inte glömma de dubbla täckena. Har sovit gott, väldigt gott och det blev till slut väldigt varmt. Inatt kommer däremot inte detta pådrag att behövas då jag är tämligen säker på ett ”ragg” för natten.

Den lilla bantardrottningen fortsätter sin matkavalkad och ikväll blir det ”finemiddag” igen. Det kan var och en räkna ut med arslet och en bit krita, att någon Ramlösa eller Loka lär inte rinna nerför denna strupen iallafall.
Ska ta mig en promenad med hunden först och funderar på att fylla fickorna med gatsten för att verkligen få kämpa lite. Nu sa jag att jag funderar. Funderar är ett ord som i min värld i regel är väldigt långt borta från ordet handling…

I övrigt är jag fortfarande äckligt lycklig och tillfreds med tillvaron. Ett år har passerat och min tidigare samborelation är bearbetad och jag känner en enorm styrka över att ha orkat mig igenom denna fas samtidigt som min lilla pappa kastade in handduken.
Har fortfarande inte varit i minneslunden och hälsat på honom eller vad man nu gör där. Nu känner jag mig dock redo och jag känner att han är så nöjd att jag äntligen tog de beslut jag var tvungen att göra. Farsan var väl inte direkt typen som bearbetade saker och ting i livet men nu är jag fullständigt övertygad om att även han har tagit sig några djupa funderare. Skönt att känna såhär inför en människa som inte längre sitter vid ditt köksbord men som ändå är så fullständigt närvarande i nästan allt du gör.

Ja, livet går sannerligen vidare och ibland drabbas man av saker man inte förstår eller tror sig kunna påverka. Jag hoppas iallafall att jag med ett vaket sinne, en orubblig tro på mig själv samt en stor portion kärlek till allt som möter mig – att då blir det liksom bara bra!

Ha en underbar eftermiddag och kväll!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam